Háromcsillagos hotelláncot épít a Trump-birodalom

Az első szállodákat a déli Mississippi államban nyitják meg.

MTI
2017. 06. 06. 5:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új vállalkozásról Donald Trump idősebbik fia, ifjabb Donald Trump számolt be a sajtónak helyi idő szerint hétfőn.

Elmondta, hogy az eddigi luxushotelek helyett ezúttal kifejezetten a szűk pénztárcájúak számára terveznek szállodákat nyitni. Az ötlet a tavalyi választási kampány során született, mert – mint az ifjabb Trump kifejtette – azzal szembesültek: túl sok a luxusszálló, de nincs elég szállodai férőhely a kispénzűeknek.

Az új szállodaláncolat az American Idea (amerikai ötlet) nevet kapja, hoteljei háromcsillagosak lesznek, és az első három szállodát a déli Mississippi államban nyitják meg. A tervek szerint régi időkre emlékeztető bútorokkal, Coca-Cola-automatákkal és a hatvanas évek amerikai életérzését megidézni hivatott berendezésekkel szerelik fel őket. „Patrióta szállodák lesznek” – fogalmazott ifjabb Trump a tervek felvázolásakor.

Megválasztása után Donald Trump a szerteágazó vállalatbirodalmának irányítását két fiára bízta, és visszalépett az üzleti tevékenységtől.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.