Divat: must-have 2021/22 telére (X)

Minden szezonban új trendek jelennek meg a divat különböző ágazataiban, amelyek sokszor nagyon csábítóak. A 2021/22-es tél sem kivétel ez alól: összegyűjtöttük a szezon leghasznosabb tippjeit!

Forrás: Szponzorált tartalom2021. 12. 02. 10:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szépség belülről fakad – mindenekelőtt fektessünk megfelelő hangsúlyt az ápolásra, amihez feltétlenül le kell cserélni a nyári kozmetikumokat télire. Lássuk a legfontosabbakat:

1. Arckrém

Télen az utcán hideg van, a helyiségekben pedig száraz a levegő. Ezért elsősorban különös figyelmet kell fordítani a hidratálásra. Az évszakban kötelező egy tápláló krém (amelynek növényi olajokat és vitaminokat kell tartalmaznia). Válassz olyat, amely ellenálló és vízlepergető összetevőkkel dúsított.

2. Ajakbalzsam

Felejtsd el a matt, száraz rúzsokat és a csillogó szájfényeket – ha szeretnéd elkerülni a repedezett, hámló ajkakat, sűrű, krémes állagú ajakbalzsamokat használj.

3. Arctonik

Nulla alatti hőmérsékleten az arctonik (alkohomentes) támogatja a bőrt, olajos alapú és E-vitaminos tökéletes lesz.

Ha úgy érezzük, megfelelően felkészítettük bőrünket a hideg időjárásra, fordítsunk figyelmet a sminkre és öltözködésre. A kiemelten divatos sminkhez minden szükséges eszköz megtalálható a makeup.hu webáruházban, ahol különböző árkategóriájú és minőségű (mass markettől a luxusig) kozmetikumok vásárolhatóak. A MAKEUP szakértői szerint a 2021/22-es tél divatos sminkje a következő pillérekből áll:

  • fekete szemceruza;
  • bogyós színű rúzs;
  • színes szemhéjfestékek;
  • mono (egyhangú) smink (a rúzs, szemhéjfesték és pirosító színe egyforma);
  • grafikus tusvonalak.

Ha kész a megfelelő „vászon”, kiválasztottad a számodra legszebb sminket, ideje tisztázni, milyen ruhadarabok lesznek divatosak:

Pufidzseki

Egy őszi-téli szezon sem telik el divatos kabát nélkül, mert ez egyet jelent a hideg évszakkal. Annak érdekében, hogy ne téveszd össze más stílussal és a dizájnnal, azt tanácsoljuk, hogy válassz oversize darabot, hiszen ez évek óta a divat tetőfokán áll.

Térd feletti harisnya

A leggings és feszes csizma keverékéből álló térdharisnyák sokáig eltűntek a kifutókról, idén télen viszont ismét visszatérnek. Térd feletti szoknyával vagy rövidnadrággal különösen szexi és elegáns.

Rombuszmintás ruhák

Ha az elmúlt szezonban minden nő megőrült a sakktábláért, akkor az idei tél a rombuszokról szól. Ezt a geometriai mintát „argyle” és „harlequin” celláknak is nevezik, és szinte mindenhol megtalálható. Valentino egy látványos fekete-fehér kabátot választott, Saint Laurent egy kötött mellényt, Christian Dior pedig egy lebegő áttetsző ruhát kínál a divatrajongók számára. A kiskedvenceinkről se feledkezzünk meg!

Minden, ami ezüst

Az ezüst az idei szezon egyik legmenőbb színe, ami nemcsak a szilveszteri bulikon, hanem a hétköznapokban is jól jön majd. Az ezüstflitterek, a fémes anyagok és a csillogó kövek azok, amelyekre szükség lesz idén télen is!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.