Forradalmi dobásra készülnek az OMV benzinkútjain

Az OMV 99 magyarországi benzinkútja vény nélkül kapható gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és orvostechnikai eszközöket is árul tavasztól – közölte a társaság.

Forrás: MTI2024. 03. 06. 5:55
null
Budapest, 2022. május 21. Zászlók és cégtábla az OMV - Österreichische Mineralölverwaltung Aktiengesellschaft - egy ausztriai központú olaj- és gázipari konszern üzemanyagtöltõ állomásánál a fõváros VIII. kerületében, a Kerepesi úton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kínálat elsősorban olyan termékekből áll, amelyek utazás közben gyakran előforduló egészségi problémák tüneteit enyhítik. A vásárlók többek között 

láz- és fájdalomcsillapítót, orr- és szemcseppet, vitaminokat és gyulladáscsökkentőket találnak az OMV-töltőállomásokon tavasztól. 

Gyógyszert a jogszabályoknak megfelelően csak 14 éven felüliek vehetnek, visszavétel pedig nincs, de a gyógyszerhulladék díjmentesen leadható – írták. A közlemény szerint az új árucikkek bevezetését a vevői igényekkel indokolták, a tíz benzinkútra kiterjedő tesztidőszak kedvező tapasztalatokkal zárult. 

Az egészségügyi termékek forgalmazásában a Goodwill Pharma Nyrt. működik együtt az OMV-vel – tették hozzá. Az osztrák iparvállalat nyolc országban több mint 1700 töltőállomást üzemeltet, Magyarországon 201-et, piaci részesedése belföldön 15 százalék. 

A magyar alapítású és tulajdonú Goodwill Pharma gyógyhatású termékek terjesztése mellett saját készítményeket is fejleszt, többek között vitaminkészítményeket és étrend-kiegészítőket – olvasható a vállalati honlapon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.