Ennyi volt, bezárják a nagy múltú pékséget a Káli-medencében

Mostanra meghoztuk azt a döntést, hogy itt és most, nem folytatjuk – fogalmaztak.

Forrás: Mindmegette2024. 03. 05. 5:55
Andriska pékbisztró
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostanra meghoztuk azt a döntést, hogy itt és most, nem folytatjuk – írja Facebook–bejegyzésében a Káli-medencében található Andriska Pékbisztró, amely 2020-ban tárta ki kapuit, hogy a régi kővágóörsi Friss Cipó nevű pékség több mint száz évre visszanyúló hagyományait tovább vigye.  

Emlékeznek arra is, hogy egyetlen pillanat alatt döntötték el, hogy folytatják a falu pék hagyományát, ami egybeforrt az álmaikkal is, így indult el az Andriska Pékbisztró.

Amikor a nyári szezon végén úgy döntöttek, hogy tartanak egy kis szünetet, nem tudták, mennyi ideig tartanak majd zárva. „Becsukódott egy ajtó, és kinyílt egy új világ. Mostanra meghoztuk azt a döntést, hogy itt és most, nem folytatjuk” – közölték a pékbisztró oldalán.

A bejegyzésre a Mindmegette bukkant rá. 

Borítókép: Andriska Pékbisztró (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.