Felvonulási épületek telepítésével kezdődik a BMW-beruházás Debrecenben

2019. 12. 08. 18:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elbírálták a BMW Manufacturing Hungary Kft. által kiírt, felvonulási létesítmények megvalósítására szolgáló pályázatot. A megbízás az építési konténerváros felépítéséről szól, amely egyúttal a leendő gyár generálkivitelezője számára biztosítja a terület ideiglenes víz-és szennyvíz hálózatát, valamint az építési térvilágítást, az építési energiaellátást és az aszfaltozott építési utakat is. A beruházás keretében az építési területen 28 000 négyzetméter aszfaltutat fektetnek le 30-60 tonnás teherbírással, továbbá 12 000 méter végleges és közel 2 500 méter ideiglenes kerítést építenek ki – tette közzé a Magyar Építők. A napi több ezres munkagép- és dolgozói forgalmat forgóvillás beléptetés és mobilsorompók segítik majd. A beruházásról legutóbb azzal kapcsolatban számoltunk be, hogy a tervek szerint tavasszal elkezdődhet a BMW-gyár építése, a mintegy egymilliárd eurós beruházásban Debrecen önkormányzata a városrész északnyugati külterületén található ipari terület előkészítési munkálatait végzi. A gyár földterületének előkészítése tavaly év végén kezdődött meg, azóta naponta körülbelül 200 teherautó és kamion fordul meg a területen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.