Nagy István: A vidéknek és a városnak egységet kell alkotnia

Ha megvan a szükséges infrastruktúra, ha megvan mindaz ami kell egy hétköznapi élethez, akkor minőségi életet lehet élni vidéken – hangsúlyozta az agrárminiszter.

Forrás: HÍR TV2019. 12. 30. 19:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vidéknek és a városnak egy szerves egységet kell alkotnia a 21. században is – mondta az agrárminiszter A Hír TV Nyolcas című műsorában.

Nagy István szerint ki kell küszöbölni azokat a hibákat, amelyeket az agráriumban vétettek a rendszerváltás előtt és azt követően is. A tárcavezető hangsúlyozta: rá kell ébreszteni a fiatalokat, hogy a vidékben van jövő.

„Nem véletlenül van hatalmas sikere a magyar falu programnak, mert mindenki ráérzett arra, hogy vidéken egyébként jó élni, ha megvan a szükséges infrastruktúra, ha megvan mindaz ami kell egy hétköznapi élethez, akkor minőségi életet lehet élni vidéken. Különbségeket kell tennünk egyébként az agglomerációs települések között és különbséget kell tenni azon települések között, akik kifejezetten termelő típusú falvakká tudnak avanzsálni, ahol valóban minden háznál ott van még a jószág, és mezőgazdasági termeléssel foglalkoznak” – mondta Nagy István, agrárminiszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.