A Tesco közölte: távozik az ügyvezető igazgató

Az áruházlánc reagált a Magyar Nemzetnek arra a vállalati hírre, hogy Pártos Zsolt távozik a pozíciójából.

2021. 02. 23. 13:04
null
Az áruházi, raktári alkalmazottak sem kapják meg időben a pénzüket, ha elhúzódik a tiltakozás Fotó: Katona Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Matt üzenete: Pártos Zsolt elhagyja a Tescot” – jelent meg az alábbi kezdetű cikk kedden az Entescom.hu céges dolgozói weboldal címlapján, amely nyilvánosan is látható, a megnyitható írás részleteit viszont csak az áruházlánc magyarországi munkavállalói láthatják.

Ez azt jelentheti, hogy Pártos Zsolt a Tesco Globál Áruházak Zrt.-nél különböző vezetői pozíciókban töltött több mint húszéves pályafutása után köszön le a 2017 óta betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójáról.

Matt Simister közép-európai vezérigazgató jegyzi a vállalati weboldalon megjelent írást Fotó: Éberling András

Lapunknak több helyről megerősítették, hogy a hír már ismert iparági körökben, a távozás okairól viszont nem derült ki pontos információ, ahogy arról sincs kereskedelmi körökben értesülés, hogy a szakember miként folytatja karrierjét.

Megkérdeztük a londoni anyavállalatú áruházláncot, hogy tudnak-e részletes tájékoztatást adni az ügyben. Kedd este a Tesco sajtóosztálya lapunknak az alábbi közleményt adta:

„A hír igaz, Pártos Zsolt, a Tesco Magyarország ügyvezető igazgatója úgy döntött, hogy távozik a cégtől.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.