Taylor Swift tudja, hogy kifizetődő Bident támogatni

Hivatalosan is felkerült Taylor Swift világhírű énekesnő a Forbes milliárdos-listára. Egy felmérés szerint Swift befolyással lehet a fiatal választók döntésére az idei elnökválasztáson. Bár az énekesnő eddig egyik lehetséges jelölt mellett sem tette le a voksát, négy évvel ezelőtt Joe Biden jelenlegi elnököt támogatta. Biden elődje, Donald Trump szerint viszont hálátlanság lenne, ha ezúttal nem állna mellé Taylor Swift.

2024. 04. 03. 12:26
Taylor Swift amerikai énekes-dalszerző 2024. február 4-én. (Fotó: Robyn BECK / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világhírű énekesnő, Taylor Swift még tavaly októberben lett milliárdos, de csak most került fel hivatalosan a Forbes amerikai magazin listájára, ahol rajta kívül még tizenhárom celeb található, köztük zenészek is. Ő azonban az egyetlen, aki kizárólag zenei tevékenységével tett szert ilyen vagyonra, egyéb vállalkozások indítása nélkül – mutat rá a magazin.

Taylor Swift (Fotó: Robyn BECK / AFP)
Taylor Swift (Fotó: Robyn Beck / AFP)

Egy felmérés szerint Taylor Swift befolyása a rajongóira akkora, hogy főleg a fiatal szavazók körében akár a novemberi amerikai elnökválasztás kimenetelére is hatással lehet. Bár az énekesnő idén eddig nyilvánosan egyik lehetséges jelöltet sem támogatta, négy évvel ezelőtt Joe Biden mostani elnök mellé állt. Nem véletlen, hogy a demokrata kampány a New York Times szerint ezúttal is szeretné megnyerni őt Biden támogatására.

Hogy ez sikerült-e, azt egyelőre nem lehet tudni. Amikor néhány hete egy televíziós műsorban az elnöknek szegezték a kérdést, ő elviccelte azt, mondván „ez titkos információ” – számol be róla a BBC.

 

Ez hálátlan lenne Taylor Swifttől

Donald Trump volt amerikai elnök szerint viszont hálátlanság lenne Swift részéről, ha az ellenfelét támogatná az idei elnökválasztáson, tekintve, hogy a pénze egy jelentős részét a Trump által 2018-ban aláírt zenei modernizációs törvénynek köszönheti.

Joe Biden semmit sem tett Taylorért, és soha nem is fog

– jegyezte meg Trump a Truth Social közösségi hálózaton közzétett posztjában.

A világhírű énekesnő idén több hónapos európai turnéra indul, amely azonban hazánkat nem érinti.

Borítókép: Taylor Swift amerikai énekes-dalszerző 2024. február 4-én (Fotó: Robyn Beck / AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.