Egy hatgyermekes amerikai család a genderideológia elől menekült Oroszországba + videó

Jozef és felesége, Ann hat gyermekükkel költöztek az amerikai Kansasből Oroszországba. Azt mondják, azért hagyták el a hazájukat, hogy elmeneküljenek az Egyesült Államokban ma uralkodó ellentmondásos ideológia elől.

2024. 05. 02. 20:44
Fotó: Russian Code
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jozef és Ann hívő katolikus házaspár. A Nyugaton uralkodó narratíva már nem egyezett a hitükkel.

Nem fogjuk arra tanítani a gyerekeinket, hogy lehetnek melegek, nem fogjuk azt mondani nekik, hogy rendben van, ha két férfi vagy két nő köt egymással házasságot.

Ahogy fogalmaztak, az utolsó csepp a pohárban az az új amerikai törvény volt, amely értelmében „ha az ötéves kisfiad azt mondja, hogy lány akar lenni, akkor a szülei beleegyezése nélkül átoperálhatják”.

Azt mondta, azért választották Oroszországot, mert ott a családi értékek jelentik az ország alapját. Amerikában gyakran kritizálták a családot a sok gyermekük miatt, a négy lány és két fiú mellé úton van a hetedik testvér.

Azt tapasztalták, hogy ez Oroszországban pont fordítva van. – Az oroszok úgy bánnak a gyerekekkel, mint az aranyrudakkal. Ezt nem láttam még egyetlen más országban sem – emelte ki az édesapa.

A családfő informatikai menedzser. Jelenleg munkát keres, és a család fő célja, hogy megszerezzék az orosz állampolgárságot.

Borítókép: Josef, Ann és a gyerekek (Forrás: Russian Code)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.