A volt elnök Soros kérésére indíthatott eljárást

Az amerikai Harvard Egyetem jogi karának professzor emeritusa, Alan Dershowitz a Breitbart Newsnak adott vasárnapi interjújában beszélt arról, hogy az egykori demokrata elnök, Barack Obama Soros György kérésére kötelezte az FBI-t, hogy indítson vizsgálatot valaki ellen. Minderről Dershowitznak bizonyítékai is vannak – olvasható az Origón.

Forrás: origo.hu2020. 02. 18. 12:21
null
Fotó: MTI, archív/demokrata.hu montázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A professzor az interjúban először arról beszél, hogy „a demokrata Kennedy-adminisztráció idején a Fehér Ház ellenőrizte az Igazságügyi Minisztériumot, és nem hiszem, hogy akkor nagyon sok liberális professzor vitatta volna ezt”, majd hozzátette:

bizonyítékom van arra, hogy az Obama-adminisztráció idején az elnök Soros György kérésére személyesen kérte az FBI-t, hogy indítson vizsgálatot valaki ellen.

A professzor egyébként a milliárdost „Barack Obama közeli szövetségesének nevezi”.

Dershowitz úgy fogalmaz, hogy „látható volt a Fehér Háznak az igazságügyi osztályra gyakorolt befolyása”, majd hozzátette „a különbség az, hogy a mostani elnök egy ilyen ügyben a nyilvánosság előtt tweetelt, Obama elnök viszont bizalmasan utasította az igazságügyi minisztériumot”.

 

A riporter visszakérdez, hogy „Soros György kérte Barack Obamát, hogy az igazságügyi osztály vizsgáljon meg valakit?”

Igen, ez a közeljövőben a perekben is meg fog jelenni,válaszolta Dershowitz.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.