Bakondi György: Törökország az európai biztonság kulcsszereplője

Magyar érdek, hogy a Törökországban várakozók térjenek vissza Szíriába és építsék újra országukat, ne Európa felé induljanak, a korábbinál is nagyobb migránsválságot okozva – mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

Forrás: MTI2019. 11. 08. 21:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Törökország kulcsszereplője az európai biztonságnak – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

A következő időszak nagy kérdése, hogy Törökország merre nyitja meg határait, Szíria vagy Európa felé.

Magyar érdek, hogy a Törökországban várakozók térjenek vissza Szíriába és építsék újra országukat, ne Európa felé induljanak, a korábbinál is nagyobb migránsválságot okozva – tette hozzá.

Bakondi György szerint új migrációs politikára van szükség, várhatóan az új Európai Bizottság sem a korábbit folytatja, de a részletekről még nem tudni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.