Célkeresztben az idősek

Mindig meg tudnak lepni minket.

2019. 12. 30. 10:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor azt hisszük, nincs már lejjebb, mindig meg kell lepődnünk.

Az ünnepek az elcsendesedés és a szeretet jegyében teltek.

De voltak, akik még ekkor sem pihentek és keményen folytatták az érzékenyítést.

Németországban, ahogy arra olvasónk felhívta figyelmünket, az idősek kerültek célkeresztbe.

A WDR közrádió és -televízió gyermekkórusa(!) egy ismert német gyermekdal szövegét átírva azt énekelte, hogy „a nagymamám egy vén környezetdisznó“.

Jól érzékelhető, hogy szerte Európában megjelent és előretört egy önmagát zöldnek mondó, egyébként tetteiben és megszólalásaiban szélsőbaloldali-liberális kliséket és dogmákat használó új politikai réteg, amely a fiatalok kegyeit keresi, és célja elérése érdekében minden eszközt meg is ragad.

Most Németországban a környezetvédelem álarca mögé rejtőzve próbálja meg összeugrasztani a generációkat, hogy ezáltal elterelje a figyelmet például az egyre aggasztóbb méreteket öltő migráció kérdésköréről.

Frissítés: A WDR a heves tiltakozások miatt törölte hivatalos oldaláról a videót, azzal a komentárral, hogy ők szatírának szánták ezt a felvételt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.