Rossz megszólítást használtak rá, kiakadt a transznemű miniszter

Vannak azok a helyzetek, amikor egyszerűen mindent elsöpör a genderideológia és csak az a fontos, hogy az emberek a megfelelő személyes névmást használják az LMBT-közösség tagjaira. Ez történt egy interjúban is a transznemű egészségügyi miniszterrel, aki ahelyett, hogy a koronavírus-járványról és az időseket érintő veszélyről beszélt volna, inkább kikérte magának, hogy a riporter nem a jó megszólítást használta nála – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 05. 21. 20:14
null
Forrás: Foxnews.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A KDKA rádió vendége volt nemrég Rachel Levine pennsylvaniai egészségügyi miniszter, akit a műsorvezető, Marty Griffin a koronavírusról kérdezett. Az egyébként transznemű politikust sok kritika érte mostanában az idősotthonok helyzete miatt, a rádiós beszélgetés pedig csak még jobban kiélezte a helyzetet.

Történt ugyanis, hogy Griffin arról kérdezte Levine-t, mit gondol arról, hogy sokak szerint veszélyezteti az időseket azzal, hogy visszaküldi őket a sok esetben fertőzött otthonokba, miközben épphogy kigyógyultak a koronavírusból. Erre azonban válasz már nem érkezett a minisztertől, mert Griffin ezt megelőzően többször is uramnak szólította az egyébként férfinak született, ám most már nőként élő Levine-t, ez pedig annyira zavarta a minisztert, hogy inkább ennek adott hangot.

Roosh

@rooshv

Pennsylvania health secretary Rachel Levine looks like a man. https://www.wnd.com/2020/05/health-secretary-ordered-nursing-homes-take-covid-patients-moves-mother/

View image on Twitter

Filip Cube@Cofimc1

View image on Twitter

344

LifeNews@LifeNewsToo

WHOA.

Democrat Pennsylvania Health Secretary Rachel Levine @SecretaryLevine moved her mother out of a personal care facility....

while ordering nursing homes to accept coronavirus patients, which killed residents.

She should resign and face charges!https://bit.ly/3fJabFf

Democrat Moved Mother Out of Care Home After Forcing Nursing Homes to Accept Coronavirus Patients

Pennsylvania Health Secretary Rachel Levine’s mother moved out of a personal care home with the health secretary’s help, after Levine ordered all nursing ho

lifenews.com

34

bill peduto

@billpeduto

Cancelled interview w/ Lynne Hayes-Freeland for tomorrow. Not upset w/her, she’s always been a fair, strong journalist. But will not support @KDKARadio behavior. Growing up, KDKA had good people who made us proud to be from Pittsburgh. Now, it shock-jocks, sensationalism & worse.

1,898

Marty Griffin@MartyGriffinKD

I apologize. I apologized twice. I truly did. It was not intentional. It was not. I was not focused. I was doing six things at once. https://twitter.com/trashyleesuh/status/1260296994477805568

lisa cunningham@trashyleesuh

After multiple times of calling her „sir” on a media call, Dr. Levine asks Marty Griffin to „please stop misgendering me.” He apologizes.

307

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.