A legnagyobb játékgyártók is készülnek a tokiói olimpiára

A tokiói lesz az első olimpia, amely kifejezetten az eseményre készült játékkollekcióval jelentkezik: Barbie babák, UNO kártya és Hot Wheels kisautók is lesznek a kínálatban.

Forrás: MTI2020. 02. 19. 17:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (IOC) kedden jelentette be, hogy megállapodott a Mattel szórakoztatóipari vállalattal a népszerű gyerekjátékmárkák forgalmazásáról.

Az együttműködés nagyszerű módja annak, hogy az olimpia értékeit egy fontos közönségréteg, fiatal rajongóink és családjaik számára közvetítsük – hangsúlyozta Timo Lumme, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság televíziós és marketingigazgatója.

Az olimpiai Barbie babák azt az öt új sportágat – a gördeszkázást, a hullámlovaglást, a sportmászást, a karatét és a baseballt/softballt – ünneplik, amelyekkel az idei játékok programját kibővítették.

A Hot Wheels minikollekciója nemcsak az öt új sportágat, hanem az első athéni olimpia történelmi számait – atlétika, torna, úszás – is képviseli.

Az UNO kártya olimpiai lapjain a játékok kabalája, a kék-fehér kockás, hegyes fülű mesefigura, Miraitova látható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.