időjárás 11°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

Szívhez szóló dalt szerzett az apaságról Fábián Zoltán + videó

Pataki
2021.04.03. 11:59
Szívhez szóló dalt szerzett az apaságról Fábián Zoltán + videó

Apák verse: az apákról úgy általában ritkán esik szó, pedig sok jó édesapa van a világon – mondta Fábián Zoltán énekes. Most debütált a készülő Őrzöm a lángot című lemezének új dala.

Fábián Zoltán húsz éve tartotta az első koncertjét Marosvásárhelyen, azóta van jelen a magyar zenei életben, korábban a Hungarica énekeseként tett szert népszerűségre. Ennek apropóján készül az új jubileumi lemeze, mely a H-Music gondozásában fog megjelenni, valószínűleg az év végén. Új lemezéről tett közzé egy szívhez szóló dalt, mely az apák és gyermekek kapcsolatáról szól.

Thököly Vajk költő barátom tollából fakad ez a hiánypótló darab és Deme Tamással szereztük a zenéjét.

Azért is tartom hiánypótló műnek, mert az apákról úgy általában ritkán esik szó, pedig sok jó édesapa van a világon.

Fontosnak tartom ebben az önmagából egyre inkább kiforduló világban, hogy olyan nyomokat hagyjunk az utódainknak, mely az általunk képviselt helyes útra vezeti őket – mondta lapunknak Fábián Zoltán, akinek a kislánya is szerepel a videóban.

A közreműködőknél az alkotó figyelt arra, hogy a barátságon felül minden zenész szülő legyen, így került képbe Juhász Róbert dobos (Firkin) és Tumbász Márton népzenész is. A videóklip Zimányi Norbert operatőr munkáját dicséri, aki nagyon rövid idő alatt profi munkát végzett.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.