So Young – megható videoklip a Dreamcatcherstől

Almási Igor zongorista ötletéből született meg a feltörekvő – és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő – Dreamcatchers új kisfilmje, amelyet már a Youtube-on is közel 30 ezren láttak néhány nap alatt.

Magyar Nemzet
2023. 03. 23. 17:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A különlegesen szép angol dalszöveget személyes, megtörtént események inspirálták, Halmai Réka énekesnő és Almási Igor mellett a Dreamcatchers másik énekesnője, Szőcs Szimonetta is kivette belőle a részét. 

Dreamcatchers új klipje
A Dreamcatchers énekesnői Fotó: Dreamcatchers

A végeredmény a produkció részéről – amely már a Spotify-on is több mint 100 ezer meghallgatással bír – telitalálat, hiszen a videóanyag tökéletesen illeszkedik a szeretett családtag elvesztésének témakörének méltó feldolgozásához. A So Young természetesen a jövőben a koncerteken is hallható lesz, 

legközelebb április 1-jén, Budapesten, az Instant-Fogas komplexumban lép fel a zenekar, 

Orsovai Reni és a Nene, valamint a Kijube zenekarok társaságában. 

– A So Young alapja zongorán született. Ez egy kész, mondhatni komolyzenei darab volt, amelyből a Dreamcatchersszel egy elektronikus, deep pop számot csináltunk. Érdekesség a dal kapcsán, hogy az utolsó refrénben az egész zenekar kórusként énekel – árulta el Almási Igor.

– A So Young című dalunk klipje egy 

letisztult, egyszerű képi világon keresztül mutatja be azt az érzésvilágot, amely alapján a dal íródott. 

Személyes történet elmesélése mellett egy univerzális témát dolgoz fel, a szeretteink elvesztését. A dalszöveg pedig leginkább a személyes érintettségről szól – tette hozzá Halmai Réka.

Borítókép: Dreamcatchers (Forrás: Wikipédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.