időjárás 20°C Róbert 2023. június 7.
logo

So Young – megható videoklip a Dreamcatcherstől

Magyar Nemzet
2023.03.23. 17:00 2023.03.24. 19:48
So Young – megható videoklip a Dreamcatcherstől

Almási Igor zongorista ötletéből született meg a feltörekvő – és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő – Dreamcatchers új kisfilmje, amelyet már a Youtube-on is közel 30 ezren láttak néhány nap alatt.

A különlegesen szép angol dalszöveget személyes, megtörtént események inspirálták, Halmai Réka énekesnő és Almási Igor mellett a Dreamcatchers másik énekesnője, Szőcs Szimonetta is kivette belőle a részét. 

Dreamcatchers új klipje
A Dreamcatchers énekesnői Fotó: Dreamcatchers

A végeredmény a produkció részéről – amely már a Spotify-on is több mint 100 ezer meghallgatással bír – telitalálat, hiszen a videóanyag tökéletesen illeszkedik a szeretett családtag elvesztésének témakörének méltó feldolgozásához. A So Young természetesen a jövőben a koncerteken is hallható lesz, 

legközelebb április 1-jén, Budapesten, az Instant-Fogas komplexumban lép fel a zenekar, 

Orsovai Reni és a Nene, valamint a Kijube zenekarok társaságában. 

– A So Young alapja zongorán született. Ez egy kész, mondhatni komolyzenei darab volt, amelyből a Dreamcatchersszel egy elektronikus, deep pop számot csináltunk. Érdekesség a dal kapcsán, hogy az utolsó refrénben az egész zenekar kórusként énekel – árulta el Almási Igor.

– A So Young című dalunk klipje egy 

letisztult, egyszerű képi világon keresztül mutatja be azt az érzésvilágot, amely alapján a dal íródott. 

Személyes történet elmesélése mellett egy univerzális témát dolgoz fel, a szeretteink elvesztését. A dalszöveg pedig leginkább a személyes érintettségről szól – tette hozzá Halmai Réka.

Borítókép: Dreamcatchers (Forrás: Wikipédia)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.