Harapj bele Szicíliába! + exkluzív videó

A Fehér Lótusz második évada után a világ minden tájáról megrohamozták Szicíliát a finom falatok és mesés tájak után vágyódó turisták. Most van egy jó hírünk! Nem kell repülőre szállni ahhoz, hogy beleharapjunk a Földközi-tenger legnagyobb szigetébe, mivel Máriaremetén, a megújult PKSG Italiana & Ciuri Ciuri Bistróban megtehetjük azt. Az olasz minőség, ízorgia garantált, ugyanis arról Nunzio La-Monica gondoskodik, aki maga is Szicíliáról származik.

2023. 11. 24. 5:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pultban egymás hegyén-hátán sorakoznak a mennyei speciális szicíliai fogások. Van itt többek között arancini, mozzarella in carrozza, cannolo, briós reszelt narancshéjjal megfűszerezve, padlizsánból készült caponata és parmigiana di melanzane. Természetesen különleges recept nyomán született kovászos pizzák, focacciák és kenyerek is előbújnak a sütőből, de az étteremben helyet kapó delikáteszben „feltankolhatunk olaszból”, mivel vihetünk haza itáliai borokat, panettonét, olívaolajat és száraztésztákat. A fogásokról Nunzio La-Monica mesélt lapunknak, aki annyira szereti országunkat, hogy még magyarul is megtanult. 

 

Elérhetőségek:

Ciuri Ciuri Bistro és Pksg

Budapest, Máriaremetei út 116.

Telefon: +36-30/559-0877

Facebook: facebook.com/pksgitaliana

E-mail: [email protected]

 

A videót készítette: L. Szabó Fruzsina

Borítókép: Szicília ízének legjava (Borítókép: PKSG Italiana & Ciuri Ciuri Bistro)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.