Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

Hosszú betegség után csütörtök hajnalban, 36 esztendős korában elhunyt Ferich Balázs, a Supermanagement nevű kiadó-menedzsment társtulajdonos-ügyvezetője, a Blind Myself nevű magyar metálzenekar korábbi basszusgitárosa. A zenei körökben jól ismert figurától a Supermanagement másik alapítója, Tóth Gergő búcsúzott a Facebookon.

2024. 04. 18. 17:37
Azahriah és Ferich Balázs Forrás: Supermanagement Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2016-ban alapított Supermanagement kifejezetten sikeres a magyar könnyűzenei piacon: ők menedzselik és adják ki a Wellhellót, a Follow the Flow-t, az Anna and the Barbiest és Azahriah-t is.

„Rengeteget segített a zenekar dolgainak intézésében. Veleszületett tehetsége volt a menedzseléshez. Együtt találtunk ki minden hülyeséget is, nagyon egy húron pendültünk, ami a poénkodást illeti. Néha nem voltak határaink ebben, sokan nem is értették a vicceinket. Mi viszont nagyokat nevettünk együtt. A Blind egy underground banda volt, de a Bazsival töltött időszak volt az egyik legsikeresebb korszaka. Amikor megalapítottuk a Supermanagementet, hatalmas kockázatot vállaltunk” – írja Tóth Gergő búcsúposztjában, kiemelve, hogy Balázst imádták az előadóik, kollégái. 

Übermaximalista volt a melóban, nem elégedett meg sosem a második hellyel. Folyamatosan azon agyalt, hogyan lehetnénk még jobbak és jobbak.

 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.