A rendszerhiba ellenszere: Hungarica – új dalt írt a zenekar

Válogatásalbumot ad ki a Hungarica. Új videójukban olyan vendégénekesek is közreműködnek, mint Papp Szabi, Szendrey „Szasza” Zsolt, Kalapács József, Szekeres András és Barbaró Attila.

Pataki
2020. 11. 10. 21:04
null
Forrás: Hadak Útja Kiadó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony előtt, december 18-án lát napvilágot az idén nyár óta újra az eredeti felállásban, azaz Sziva Balázs énekessel, Mentes Norbert gitárossal és Vörös Gábor basszusgitárossal, valamint Kiss Dániel dobossal működő Hungarica jubileumi kiadványa.

A 15 tételes korongon a csapat 2006 és 2012 közötti, legsikeresebb korszakában, Pusztai Zoltán költő örökérvényű szövegeivel született és most teljesen újrakevert és remaszterizált számok mellett két vadonatúj szerzemény is helyett kapott.

Fotó: Hadak Útja Kiadó

A lemezt mától lehet előrendelni. A Hungarica hivatalos YouTube-csatornáján, valamint a Facebook oldalán mutatják be az új videoklipjüket is, amelyben olyan vendégénekesek is közreműködnek, mint Papp Szabi, Szendrey „Szasza„ Zsolt, Kalapács József, Szekeres András és Barbaró Attila.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fUriissEP2E&feature=youtu.be[/embed]

A zenekar legutóbb október 23-án jelentkezett egy történelmi ihletésű videóval az ’56-os szabadságharc emlékére. Az Emlékezz című dal eredetileg 2007-ben, Nagy Feró vendégszereplésével jelent meg, az új változat pedig szintén a hamarosan érkező lemezen lesz hallható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.