A Virtuózok adnak koncertsorozatot a Budapest Music Centerben

Forrás: MTI2020. 02. 12. 16:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Virtuózok Kamaraegyüttes, Lugosi Dániel Ali klarinétos és a TanBorEn Ütőstrió lép fel a Budapest Music Centerben a Virtuózok koncertsorozatban.

A BMC-ben először bérletes konstrukcióban is jegyet válthatnak az érdeklődők a Virtuózok koncertsorozatára. A Virtuózok Kamaraegyüttes február 17-én ad koncertet, amellyel egyben az együttes megalakulásának egyéves évfordulóját is ünneplik – közölte a Kis Virtuózok Alapítvány szerdán az MTI-vel.

Március 23-án Lugosi Dániel Ali zenekar kíséretes szólóestje lesz, majd pedig a 2019-es televíziós Kamara Virtuózok győztesének, a TanBorEn Ütőstriónak első budapesti, egész estés hangversenyét hallgathatja meg a közönség. A sorozat felelős szerkesztője Batta András, a Kis Virtuózok Alapítvány elnöke.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.