Új videóklippel jelentkezett a Mobilmánia + videó

A zenekar tagjai otthonaikban, személyes találkozás nélkül készítették el a legújabb, Holnap a roncsokból című Mobilmánia-dalt. A friss szerzeményhez drónnal készült, illetve otthoni és stúdiófelvételekből állítottak össze videót, amely már meg is nézhető a zenekar hivatalos YouTube-csatornáján.

Magyar Nemzet
2020. 08. 08. 14:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zeffer András billentyűs, énekes így idézte fel a dal születését:

– 2020 tavasza sokáig emlékezetes lesz. Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi zenészek elsőként kerültünk „karanténba”, így az otthonunkban zenélgettünk, ki magányosan, mások kihasználva az internet adta lehetőségeket, online. Ebben az időszakban jött az ötlet, legyünk így, távol egymástól is együtt, s hoztunk össze a sokáig Covid–19 munkacímen emlegetett dalt. Átadtuk Horváth Attilának, aki megírta a szöveget, ezután lett a címe Holnap a roncsokból. Amint lehetett, egyenként lementünk a szolnoki Denevér Stúdióba, ahol feljátszottuk.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jKIV5HXIle0&feature=youtu.be[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.