Brit sztárproducer bulizott a Dirty Slippers-esküvőn

George Shilling is tiszteletét tette a jeles eseményen.

Magyar Nemzet
2022. 08. 31. 18:24
null
Fotó: (C) GARAI ANTAL Forrás: Zergi Borbála
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dirty Slippers zenekar dobosa Ferenczi Bettina „Bebi” és Lobó-Szalóky Lázár az elmúlt szombaton házasodott össze Sárváron, ahol az evangélikus templomban mondták ki egymásnak a boldogító igent. A polgári és egyházi szertartást követően hajnalig tartó bulizás vette kezdetét a sárvári Park Inn Hotel konferenciatermében, ahol természetesen a Dirty Slippers is előadott néhány dalt, a násznép legnagyobb örömére.

A jeles eseményt nem mindennapi vendég tisztelte meg, ugyanis George Shilling brit származású sztárproducer is hazánkba látogatott kedvesével, akivel Lázárék már 13 éve dolgozhatnak együtt. Tavaly pedig Londonban, az Abbey Road stúdióban is a többek között Mike Oldfielddal és az Oasisszel is dolgozó szakember irányította a felvételeket.

Megkeresésünkre George Shilling elmondta, rendkívül tetszett neki az esküvő és a lakodalom, hiszen számára ismeretlenek voltak a magyar szokások, mint a lánykikérés a szülői házból. Egyhetes itt-tartózkodásuk során lenyűgözték a budapesti épületek és terek – mint a Hősök tere –, és jól érezte magát a Balatonnál is, ahol Ferenczi Bebi szüleivel együtt kirándultak az ifjú párral. George hozzátette, sok mindent megtanultak a magyar történelemről és a kürtös kalács és a lángos is nagyon ízlett neki, a lakodalomban pedig hajnalig táncoltak a párjával.

Lobó-Szalóky Lázár megjegyezte:

Számunkra hatalmas megtiszteltetés, hogy George eljött hozzánk Vanessával. Nagyon kedveljük őket és a legnagyobb örömmel láttuk őket vendégül a házunkban is az esküvőnk után, ahol hatalmasakat beszélgettünk. Büszke vagyok rá, hogy az országunk, a történelmünk és a hitünk is elnyerte a tetszésüket.

A Lobó-Szalóky–Ferenczi-esküvőn egyébként hazai ismert emberek is részt vettek, többek között Móré András Vitamin a Happy Gangből vagy Bordás József, a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett dobos, dobművész.

Borítókép: George Shilling, Vanessa Hurst és az ifjú pár (Fotó: Zergi Borbála)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.