idezojelek

Újabb pofon érkezhet a baloldalnak

Nem ért célba a gonosz ármánykodásuk.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás, annak ellenére, hogy elsöprő volt a nem válaszok aránya a szavazólapokon. A baloldal hatalmas bukása ellenére kárörvendően, vicsorogva tapsikol, mert sikerült elérniük, hogy több mint 1,7 millió szavazó a felhívásukra érvénytelen szavazatot adjon le.

Ők, akik mindig a demokrácia legelkötelezettebb harcosaként mutatták be magukat, a demokrácia legalapvetőbb elemét, a szabad véleményformálást erőszakolták meg. Ez a demokrácia szégyene, erről kellene a fényes tekintetű Brüsszelnek ítéletet mondania.

Ennek ellenére a népszavazás kérdéseire adott válaszokban korábban nem látott egység jött létre. Orbán Viktor úgy fogalmazott a nemzetközi sajtótájékoztatóján, hogy nagyszerű eredményt értünk el a népszavazáson, hiszen soha ennyien nem szavaztak egy népszavazáson sem, mint a gyermekvédelmi népszavazáson. Soha nem voltak még ennyire egységesek a magyarok, mint ebben a kérdésben.

miniszterelnök szavainak nem örültek a baloldalon, hiszen nem ért célba a gonosz ármánykodásuk. Ezt bátran kijelenthetjük, hiszen mintegy 3,5 millió ember nemmel szavazott a feltett kérdésekre.

A baloldali megmondóemberek sokszor pikírt, lekezelő módon beszéltek ezekről a kérdésekről, mondván: ezek mondvacsinált dolgok, minden alapot nélkülöznek.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a genderlobbi egyre erősebben nyomul szerte a világban. Ahogy arról a V4NA is többször beszámolt, az elmúlt években rendszeressé vált az a jelenség, hogy drag queenek próbálnak meg átnevelni kisgyerekeket. Transzvesztiták műsorokat adnak elő, meséket olvasnak fel és különböző gyerekprogramokon vesznek részt. Az utóbbi években számtalan botrányos eset történt, például amikor egy korábban elítélt pedofil tartott meseórát kicsiknek, nőnek öltözve. Skóciában drag témájú nyári tábort hirdettek 11–18 éves gyermekeknek, ahol többek között tanulhatnak a drag művészetekről és a sminkelésről. De talán a legrosszabb a helyzet Amerikában. A kaliforniai Rolling Hills oktatási intézmény LMBTQ-klubja volt a házigazdája annak az eseménynek, amelynek a célja a gyermekek „drag művészetekre” való tanítása volt.

Úgy látszik azonban, hogy már a tengeren túlon is kezdenek felébredni az emberek. Egy floridai törvénymódosítás megtiltja, hogy a gyerekeknek szexuális ideológiáról és transzneműségről tanítsanak az iskolákban, és Texas lehet a következő állam, amely támogatja a törvényt, sőt akár a floridaihoz hasonló rendelkezést is hozhat. Dan Patrick, Texas republikánus alkormányzója élesen bírálta a Disney-t, amiért engedett az LMBTQ-mozgalom nyomásának, és elutasította a nemrég aláírt floridai törvénymódosítást – írja a V4NA.

Mint sokan, én is Disney-rajongó voltam egész életemben. Gyerekkoromban imádtam Davy Crockettet Fess Parkerrel, és néztem a Disney csodálatos világát. Szülőként és nagyszülőként többször elvittem a családomat a Disney Worldbe, dühös vagyok. Most megjelentek a Disney tisztviselőinek privát videói, amelyekben arról beszélnek, hogy az unokáimat, valamint a te gyermekeidet és unokáidat beavatják a szexualitás kérdésébe” – írja közleményében Dan Patrick, aki szerint a szülők bíztak a Disney márkában, de csalódniuk kellett. A texasi alkormányzó arra bátorította az embereket, hogy bojkottálják a Disney-t.

Mindenesetre nagy csapás lenne az amerikai genderlobbinak, ha Georgia, Tennessee, Indiana, Oklahoma, Kansas és Louisiana után több állam is hasonló, korlátozó törvényt fogadna el.

Itt tartunk ma.

A világban hatalmas küzdelem folyik az egyre őrültebb genderlobbi és a normalitás pártján állók között.

Ezért is volt nagyon fontos az április 3-i választás, mert így Magyarországon biztonságban lehetnek a gyermekeink, hiszen annak ellenére, hogy nem lett eredményes a népszavazás, 3,5 millió magyar ember egy irányba mutató, egyértelmű döntését nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ez bizony újabb pofon lehet a baloldalnak.

Borítókép: Egy nő leadja szavazatát a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án (Fotó: MTI/Balázs Attila)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.