idezojelek

Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni

Zseniálisan reagált az őt ért támadásra.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined
Fotó: Koszticsák Szilárd

Felhévizy Félix úgy döntött, hogy végre lefesti az erkélykorlátját. Mindent meg is vett annak rendje s módja szerint, hogy végre pótolja ezt a tavalyról áthúzódó műveletet. Kiváló festéket és nagyszerű ecsetet sikerült szereznie. Neki is kezdett a festésnek, annak ellenére, hogy egyetlen porcikája sem kívánta ezt a műveletet. De mivel nem volt annyira eszes és furfangos, mint Tom Sawyer Mark Twain zseniális regényében, így nem volt mit tenni, neki kellett elvégezni ezt az embert próbáló feladatot. 

Miközben pingálta az erkélyt, a rádióban Tóth Gabi egyik slágere szólt. Félixnek azon nyomban eszébe jutott a hét egyik legfelháborítóbb sztorija. Mint ismert, szombaton, immár hetedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat. Idén kilenc kategóriában ismerték el a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő előadóművészeit. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az év női előadója Tóth Gabi lett, az év zenekara elismerést pedig az Ismerős Arcok kapta meg. Több se kellett a módfelett elfogadó, korrekt és haladó gondolkodású baloldali liberálisoknak! Azonnal nekitámadtak a díjazottaknak, megkérdőjelezve, hogy a teljesítményükért kapták meg az elismerést. Fluor Tomi, a Wellhello formáció rappere a Twitteren őrjöngött az eredmény láttán:

„Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad, és bizonyít úgy igaziból is, mert az sajni demokratikus és liberális.” 

A liberális rapper mellett természetesen a baloldali média egyik zászlóshajója, a mindig korrekt és tárgyilagos Telex is kiborult a díjazottak névsorát látva. A következőket írta egyik polkorrekt publicistájuk:

„Hol vigyorogva, hol szitkozódva követem évek óta a Petőfi Zenei Díj (PZD) sorsát, aminél jobban kevés rendezvény mutatta meg az elmúlt 15 évből, mennyire nincs vízió, szakmaiság vagy csak elképzelés arról, hogyan is lehetne díjazni a magyar popzenét. Most eljutottunk oda, hogy a NER által megszállt A38-on fizetett közönség előtt kiosztották a díjakat az udvartartásnak, hiszen 13 év kétharmad után minek figyelni a látszatra.”

De az énekesnő az elfogadó és módfelett pc médiumok mellett a kedves liberális kommentelőktől is megkapta a magáét. Azt már megszokhattuk, hogy azok a hírességek, művészek, médiacelebek azonnal nemkívánatos személyekké válnak, amint a jelenlegi kormánypártról jót mondanak, vagy csak olyan televíziós csatornán szerepelnek, ami történetesen nem a kormány ellen hergel minden este a hírműsoraiban. Hiszen jól tudjuk, hogy a művészet, a humor és úgy általában minden értékes tevékenység csak baloldali és liberális lehet.

A konzervatív, nemzeti értékek mellett elkötelezett, vallásos emberek a baloldal szemében mindig is csak bőgatyás, begyepesedett agyú, haladó gondolkodásra képtelen páriák lesznek. Tóth Gabi pedig többszörösen bűnös a baloldali liberálisok szemében, hiszen a TV2-nél dolgozik, ráadásul, vállalva vallásosságát és hitét, a tavalyi budapesti nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke lett.  Azóta különösen sok támadást kap, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne kerülne a ballibek célkeresztjébe. Az énekesnő többször kiállt már magáért, ezúttal azonban zseniálisan reagált az őt ért támadásra, jókora sallert kiosztva az őt rendszeresen támadó Orbán-gyűlölőknek. A TikTok-felületén egy kis videóban bemutatta a független-objektívoknak az eddig kapott díjait, bizonyítva ezzel, hogy számtalan, nem állami elismerést kapott pályafutása során. 

@tothgabiofficial Nem “kenyerem” a dicsekvés.. most sem ez volt a célom, csupán visszatekintés gyanánt…. Nélkületek ezek a díjak nem lennének❤️ Köszönöm mindenkinek❤️ #fyp✨❣️ ♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Instagram-sztorijában pedig a következő szöveget posztolta:

„Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek… Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat!”

– Tóth Gabi könnyedén, lazán és elegánsan utasította rendre az őt vérgőzös gyűlölettel támadókat. Így is kell, mert a vádak ellen a hangja és tehetsége mellett csak a tényekkel tud védekezni – gondolta Felhévizy, és kénytelen-kelletlen folytatta az erkélyfestést.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.