Kázmér 2024. március 4.
logo

Cseh Katalin gigantikus öngóljától hangos az internet

Csépányi Balázs
2023.12.01. 13:10 2023.12.01. 20:15
Cseh Katalin gigantikus öngóljától hangos az internet

Újabb momentumos blama.

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője az utóbbi hetekben többször támadta a DK-t, most mégis beálltak a DK által is támogatott Karácsony Gergely mellé. Ezen nem lepődött meg senki, hiszen a napnál világosabb, hogy Gyurcsány Ferenc a főnök a baloldalon.

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón egy kérdésre válaszolva elmondta a véleményét a Momentum hiteltelenségéről: 

„Aki meghallgatta Donáth Anna korábbi nyilatkozatát, akkor ma jót nevethet azon, hogy annak semmi súlya és értelme nincs, hiszen a Momentum EP-képviselője korábban azt mondta, hogy sem ő, sem a Momentum nem fog közös listán szerepelni a DK-val. Ehhez képest a Momentum polgármesterei és képviselői sorra jelentkeznek be a DK-listára. (…) Egy vagy két főnöke van a baloldalnak, Gyurcsány Ferenc vagy a Gyurcsány házaspár, és amit mondanak, az érvényesül.”

A megható Momentum–DK–Karácsony-frigyre Cseh Katalin is reagált, és bár tudjuk, hogy nem ő a legélesebb kés a Momentum fiókjában, ekkora öngólra azért nem számítottunk még tőle sem: 

„Ritka sikertörténet az, hogy minden nehézség ellenére, a budapestieket büntető autokratikus vezetés árnyékában az elmúlt években Karácsony Gergely vezetésével Budapest egy élhető, szerethető várossá vált.  Elképesztően büszke vagyok arra a közös munkára, amit a főpolgármester a Momentum fővárosi politikusaival, Kerpel-Fronius Gáborral, Havasi Gáborral, Soproni Tamással és Pikó Andrással karöltve végzett azért, hogy mi, budapestiek egy boldogabb és szabadabb városban ébredjünk fel minden egyes nap.”

Jól ismerjük Karácsony Gergely budapesti ténykedését: közlekedési káosz, autósüldözés, eladósodó főváros, hatalmas jutalmak a haveroknak és titokzatos adományládák. Csütörtökön leesett az első hó Budapesten, az eredmény: elakadt buszok, kimaradt járatok, kilométeres dugók, bosszankodó autósok. Arról nem is beszélve, hogy most adták át, de már szétázik az M3-as metró, vödrökbe csöpög az esővíz a megállókban. A legnagyobb káosz közepette a város első embere pedig, mint aki jól végezte a dolgát, mosolygós szelfit posztolt a havas Andrássy útról. A bejegyzéshez pedig az alábbit írta: „Vigyázzatok magatokra a csúszós utakon!”

Nincs mese, időzíteni tudni kell. A lehető legjobbkor dicsérte meg Karácsony Gergely munkáját Cseh Katalin. 

Összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Cseh Katalin és Karácsony Gergely (Forrás: Facebook/Cseh Katalin)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.