Kázmér 2024. március 4.
logo

Juszt László páros lábbal szállt bele az Orbán-kormányba

Csépányi Balázs
2023.11.28. 12:52
Juszt László páros lábbal szállt bele az Orbán-kormányba

A baloldali megmondóember támadásba lendült.

Juszt elvtárs teljesen kikészült. Nem bírta megemészteni, hogy a kormány ismét megkérdezi az embereket, nemzeti konzultációt indít. Az alábbi kirohanást intézte a napokban a Facebook-oldalán:

„A nemzeti konzultáció a második Orbán-kormány által kitalált a politikai szándékait közvetítő, befolyásoló eszköz. Eddig kb. 120 milliárdot fizettünk ki érte. A Miniszterelnökség által felügyelt kérdőíveken postázták ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket. A kiértékelést is a miniszterelnökségi kabinetiroda végzi. Magyarul – a közölt adatok nem hitelesek.(...) Miután tényleg nincsen hihető, hiteles adat sem arról, hogy hányat küldtek ki, sem arról hogy hányat postáztak vissza, arról meg végképp, hogy mi szerepel a visszaküldött papírokon az egész ügy – ki kell mondani – mocskos színjáték.”

Általában a baloldalon kiveri a biztosítékot a nemzeti konzultáció. Érthetetlen, hogy mi a problémája a mániákus demokráciaféltőknek ezzel a kormányzati lépéssel. Ennél demokratikusabb dolgot nem lehet elképzelni, mint hogy közvetlenül az embereket kérdezi meg a kormány arról, hogy mi a véleménye fontos társadalmi, gazdasági kérdésekről. Úgy látszik a demokráciát is sajátosan értelmezik az ellenzéki térfélen, mint oly sok minden mást. Az embereket megkérdezni számukra ördögtől való dolog, mert ők soha nem kérdezik meg az embereket, nem érdekli őket a véleményük. 

Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja támadja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol pedig a focipalántákat minősíti. Természetesen mindenkinek a szíve joga, hogy miről mond véleményt, mindenkinek a saját joga, hogy zúzza porrá, szinte napról napra egykor szebb napokat látott hitelességét.

Csak azt nem értjük, hogy honnan ered, mi az oka ennek a mérhetetlen, frusztrációból adódó gyűlöletnek, ami az egykori „kezitcsókolom” riporterben fortyog már hosszú évek óta. Az érthető, hogy nehéz lehet négyévente megemészteni a választási vereségeket, de ennyire? 

Nyugalom elvtársak!

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.