idezojelek

Juszt László vérgőzös Orbán-gyűlöletében nekiesett a magyar focipalántáknak

Utólag persze magyarázkodott, de már későn.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Liverpoolba igazolása minden jóérzésű magyar embert büszkeséggel tölt el. Jól látszik, hogy nem csak a fociszerető közegben okozott örömet ez a nagyszerű átigazolás, hiszen egymást érik a gratuláló üzenetek az immár liverpooli középpályás Facebook-oldalán. Azonban, ahogy az várható volt, a baloldal fekete öves gyűlölködői teljesen kikészültek a magyar focista sikere miatt. Természetesen nem Dominikkal volt bajuk, sokkal inkább az Orbán Viktor iránt érzett vérgőzös gyűlöletük miatt ragadtatták el magukat.

Először Havas Henrik tanár úr vett példát a Heti hetes-beli régi cimborájáról, Farkasházy Tivadarról, aki pusztán azért, mert nem szereti Orbán Viktort és a mostani kormányt, képes volt az alábbiakat mondani még korábban, az ATV Egyenes beszéd című műsorában: 

„[…] Boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.”

Havas Szoboszlait a tőle megszokott pökhendi, fellengzős stílusban fitymálta le, természetesen összekötötte a dolgot egy jó kis kormánypárti politikus kritikával, ugyanis nagyon szúrta a szemét, hogy Nacsa Lőrinc örülni mert Szoboszlai sikerének.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

De a híres Orbán-gyűlölő Juszt László is szükségét érezte megszólalni az ügyben, de annyira kihozta a sodrából ez a magyar sikertörténet, hogy nagyon elvetette a sulykot. Odáig ment, hogy vérgőzös gyűlöletében a magyar focipalántákat pincsizte le. Olvassák:

„Csak érdeklődöm. Szoboszlai Dominik, aki a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása lett, akit 2017 októberében a The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolt, akit az Európai Labdarúgó-szövetség 2020 januárjában a világ ötven legtehetségesebb labdarúgója közé sorolt, aki minden idők legdrágább magyar játékosa (70 millió euró) lett, ugye nem a sokmilliárdos felcsúti Pincsi-iskolában lett azzá, aki?”

Későbbi posztjában természetesen már igyekezett tompítani, hogy a Pincsi-iskola kifejezést ő bizony az ismert baloldali toposzt felemlegetve, Orbán Viktor miatt használta, nem a gyerekekre gondolt. De el kell keserítenem Juszt urat, bizony ez kicsúszott, ahogy pestiesen mondják, ebből már nem lehet visszakozni. Jobb lett volna először gondolkodni és csak utána posztolni, mert így ártatlan gyerekekre zúdult az a mérhetelen frusztrációból adódó gyűlölet, ami az egykori „kezitcsókolom” riporterben fortyog már hosszú évek óta.

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.