idezojelek

Demszky Gábor hatalmas öngólja ránthatja a mélybe Karácsonyt

Súlyos hiba volt!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Demszky Gábor volt a KlikkTV Tíz című műsorának a vendége. Úgy látszik, hogy az egykori főpolgármestert is reaktiválták az egyre aggasztóbb hibákat elkövető Karácsony Gergely pozíciójának megőrzése érdekében. A Lánchíd felújítása körüli botrány, a Geri-karók, illetve a meggondolatlan járatritkítások megtépázták a főpolgármester népszerűségét, ezért előhúzták a kalapból Demszkyt, hogy próbálja meg egyengetni jelenlegi utódjának az útját. A bukott SZDSZ egykori erős embere, sokak szemében Budapest tönkretevője nem is volt rest, kiállt Karácsony mellett, de súlyos hibát követett el

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A következőket mondta:

– Karácsony Gergelynek nagyon jó esélye van azért, amiért engem ötször megválasztottak. (…) Budapest polgármestere – az én véleményem szerint – az ország második embere, nem a közjogi státusa miatt, hanem a tényleges hatalma, befolyása, nemzetközi elismertsége, rangja miatt (…).

Ezzel az önfényezésből adódó, túlzó kijelentésével Demszky olyan nagy terhet tett Karácsony Gergely nyakába, ami könnyen a mélybe ránthatja a főpolgármestert, hiszen nagyon rosszul végzi a munkáját, botrányok sora kíséri a működését, és ráadásul a felelősségvállalás nem éppen a legerősebb tulajdonsága.

Gábor, ez bizony hatalmas öngól volt. 

Borítókép: Demszky Gábor (Fotó: Képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hogyan tovább, Ferencváros?

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.