idezojelek

Havas Henrik arcátlanul beleköpött az ünnepi tortába

Ez már tényleg mindennek a legalja.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix nagyon boldog volt, hiszen Reinfrank néni és az általa irányított Orbán Viktor akciócsoport tagjai egy kis ünnepséget rendeztek a tiszteletére. Abból az apropóból, hogy most vasárnap jubileumához érkeztek a hírlapíró vasárnapi írásai. Immár a 200. jegyzet , amit most olvasnak a kedves olvasók. Nagyon szép szám ez, főként a mai világban, amikor minden olyan gyorsan változik. Félix is büszke volt, vissza is idézte az első jegyzetet, amit publikált, 2020. március 15-én, melynek az volt a címe, hogy Mese a horgolt kokárdáról. Ez a sorozatindító írás még a járvány alatt született, azóta nagyon sok minden történt hazánkban és a nagyvilágban egyaránt. Most, hogy a 200. résznél tart a sorozat, Félix barátai úgy gondolták, hogy meglepik a hírlapírót egy szép kis tortával, arra buzdítva, hogy folytassa tovább a vasárnapi jegyzeteket. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reinfrank néni volt az est szószólója, aki nem hazudtolta meg magát, és egy rövid köszöntő után elmesélte, hogy Havas Henrik megint milyen vérlázító poszttal hergeli a magyar embereket.

– Képzelje szerkesztő úr, Havas megint mit posztolt. A cím már önmagáért beszél: Az is lehet büdös, aki nem paraszt. A bejegyzésben Havas elmesélt egy történetet, ami egy boltban esett meg vele, ahol a pénztárosnő megjegyzést tett vélhetően egy előtte vásárló idős parasztemberre, hogy elege van a mosdatlan, koszos emberekből. Havas erre az esetre ráfűzött egy hivatalban történt, korábbi esetet, ahol az elmondása szerint egy ismert, híres kollégája került hasonló helyzetbe az ápolatlansága miatt:

,,Ami a kollégát illeti, ő is valami ügyet intézett. Nyilván neki is számot kellett húznia a bejáratnál, ahogy a biztonsági őr mesélte. A kolléga – legalábbis a hivatalos személy szerint – legalább olyan híres, mint én. Leült, és nemcsak azért nézték az ügyfelek, mert híres, de megbámulták a koszos cipőjét, az ócska, pecsétes ruháját, és hát mindenki félrehúzódott mellőle, merthogy a kolléga büdös. […] ami pedig a Kossuth-díjat illeti, azt nyilván meg fogja kapni, de már most ,,Kiváló” és ,,Érdemes”.  Azt hiszem, hogy az idős parasztember nem érdemelte meg, hogy az én, büdös, talpnyaló kollégámmal említsem egy lapon.”

Félix már éppen a finom csokoládétorta felszeletelésén ügyködött, de amint meghallotta a történetet, amit Reinfrank néni mesélt, azonnal megállt a szeleteléssel. Úgy érezte, mintha Havas ezzel a végtelenül kisstílű, de ugyanakkor elképesztően aljas húzásával beleköpött volna a kedvenc tortájába. Főként, amikor elolvasta a poszt alatti kommenteket is, ahol egyre-másra találgattak a Havas-hívők, hogy ki lehet az a nyilván kormányközeli büdös médiaszemélyiség. Havas bejegyzése azért álnok, gonosz és mérhetetlenül etikátlan, mert az jön le belőle, hogy aki büdös, az a paraszt (ki más?) és a kormányközeli (lásd. talpnyaló) médiaszemélyiség. Nem mond nevet, ezzel teret enged a találgatásnak, újabb és újabb emberek hírbehozásának. 

– Havas nagyon sok mindent írt már a Facebook-oldalán, ami kiverte a biztosítékot a jóérzésű embereknél. De ez úgy gondolom, hogy mindennek a legalja. Az emberek rosszindulatát kihasználva, sőt arra építve bedobni egy gumicsontot, amin lehet hosszasan rágódni és sorban becsmérelni kormányközeli embereket. Eddig és ne tovább! – gondolta magában dühösen Felhévizy, majd úgy döntött, hogy nem fogja ez a végtelenül gonosz és rosszindulatú ember elrontani a kis ünnepséget és megkeseríteni a finom csokoládétortát. Viszont róla szólt a jubileumi 200. vasárnapi jegyzet, okulásul, hogy mindenki tudja meg végre, hogy milyen ember is a Tanár úr.

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.