idezojelek

Arcátlanul beletörölte a lábát a vidéki emberekbe a baloldal zászlóshajója

Szégyen! Nekik ez a jó móka.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Isten látja lelkemet, nagyon szerettem volna arról írni, hogy a baloldali, magát hamisan függetlenként aposztrofáló média korrekt, előremutató és építő jellegű írással jelentkezett az új esztendőben. De sajnos nem tudok ilyen cikket írni. Mégpedig azért nem, mert egész egyszerűen nincs ilyen. Sőt miután elolvastam a 444.hu viccesnek gondolt cikkecskéjét arról, hogy milyen szuper és nagyszerű a belvíz, mert azon nagyon jól lehet korizni és hülyéskedni, nagyon felháborodtam.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az írásból két dolog azonnal szembeötlő: a cinizmus és a vidéki emberek mélységes lenézése. Íme néhány mondat a cikkből:

 (...) A mindig is sátántangós hangulatú, nyomasztó jelenségként számontartott belvíz egyik pillanatról a másikra dzsentrifikálódott, sőt egyenesen menő jelenséggé vált. (...) De ennek 2024-re lett egy egyáltalán nem mellékes következménye is: mivel annyi talajvíz van mindenfelé, a lakosság nem mezőgazdaságból élő 90 százaléka is felfedezte, hogy a belvíz milyen szórakoztató. (...) Most viszont egyszerre óriási területeket fedett be a hómentes jég, ahol nemcsak ingyen, de ráadásul remek környezetben és veszélytelenül lehet jégen hülyéskedni.(...)

Forrás: Képernyőkép – 444.hu

Tehát a 444.hu szerint az, ami megkeseríti a magyar gazdák életét és beláthatatlan károkat okozhat a magyar mezőgazdaságnak, az egyszerűen menő. Így a lakosság nem mezőgazdaságból élő 90 százaléka jót hülyéskedhet a befagyott belvízen korcsolyázva. A 10 százalék meg azt csinál, amit akar, hiszen úgy is felvilágosulatlan bunkó és nem mellékesen Orbán-szavazó.

Ez a kis cikk mindent elmond a destruktív, bomlasztó 444-ről és természetesen a magyar baloldali (független) sajtóról. Benne van minden, a vidéki, gazdálkodó, földből élő emberek megvetésétől a cinikus, nagyképű, eltartott kisujjal szójalattét szürcsölgető, magát alternatívnak és haladó gondolkodásúnak gondoló liberális budapesti értelmiségiek arroganciájáig.

Na fiúk, ezért fogtok most is veszíteni, mert ezt így nem lehet. Ebből van elegük az embereknek. További jó hülyéskedést!

Borítókép: 444.hu logo (Forrás:Wikipédia )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.