idezojelek

Donáth Anna csapata igazi nehézbombázót vet be Orbán ellen

Hogy ebből mi lesz?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Emlékeznek még Jakab Péterre? Ő volt az a politikus, aki Facebook-lájkokban mérte a népszerűségét, majd nagyon csúnyán megbukott már a baloldali előválasztás során. Feltöltötte mindig a Facebook-oldalára az előre, tükör előtt többször elpróbált parlamenti felszólalásait, ahol rendszeresen odamondott a miniszterelnöknek. Lelkes követői természetesen lájkokkal halmozták el, mondván, hogy végre valaki jól megmondta ezeknek. Azonban kiderült, hogy ez csak a virtuális világban működik, a való életben az ilyen jellegű politizálásnak, ha nincs mögötte teljesítmény, akkor semmi értelme és haszna. Ennek ellenére jól láthatóan a baloldal ebbe az irányba mozdult el. Az internetes világ szerencselovagjai, az úgynevezett influenszerek nagy népszerűségnek örvendenek, lájkok és megtekintések tízezreit zsebelik be nap mint nap. Ezért a baloldali politikusok előszeretettel mutatkoznak baloldali influenszerek társaságában. Karácsony Gergely többször felbukkant Kajdi Csaba és Osváth Zsolt, VV Zsolti online anyagaiban, de Hadházy Ákos is kvaterkázott már Kajdival.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legújabb: Donáth Anna momentumos EP-képviselő Kajdi Csaba influenszerrel utazott Strasbourgba. A párt most a HVG érdeklődésére azt közölte, hogy az influenszer repülőjegyét és szállásköltségeit képviselői keretből – tehát közpénzből – finanszírozzák. A Momentum közlése szerint az influenszer azért kíséri el Donáth Annát, hogy tartalmat gyártson az EP-képviselővel, és így ismertessék meg a strasbourgi munkakörülményeket és az európai törvényhozás folyamatát az emberekkel – írta meg a PestiSrácok.hu

A kommunista csemete, Kajdi Csaba lett a Momentum titkos fegyvere, akinek a fölöttébb érdekes ifjúkorának Mező Gábor korábban már utánajárt és meg is írta részletesen, csak néhány érdekesség „Kajdi Cyla” életéből: 

„ […] Családja egyik ága Franciaországba emigrált. És, hogy ő az egész nyarakat ott töltötte. Nyaralások, karácsonyok. Párizs, Monaco, Nizza – az úgynevezett magasélet, elitsors, csillogás, divat s a többi, s a többi, s a többi. Ausztriában is sokat voltak, mert az apukája ott dolgozott. Meg ott is volt valami üzleti partnere. Mindezt a nyolcvanas években […].” 

A cikkből kiderül az is, hogy Kajdi mama a Vasasszakszervezet munkatársa volt, az ap­parátus nemzetközi csoportjának ügyintézője. A papa pedig a hírhedt Interag egyik vezetőjeként tevékenykedett. Ezekről a komcsi külkervonalon mozgó figurákról érdemes elolvasni Borvendég Zsuzsanna nagyszerű könyveit, amelyeket a témában jegyez. 

A baloldal a saját tehetetlenségét a virtuális világ felkapott szereplőivel akarja ellensúlyozni, de jól látható Jakab Péter esetéből is, hogy ez nem járható út.

Azonban egy biztos, végül mindig összenő, ami összetartozik. 

Borítókép: Donáth Anna és Kajdi Csaba (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.