idezojelek

Tüttő Kata megadta magát, Gyurcsány készülhet a nászra

A főpolgármester-helyettes felmondta a leckét.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A KlikkTV Mélyvíz című műsorának Tüttő Kata MSZP-s főpolgármester-helyettes volt a vendége. A politikus, aki egyben az európai parlamenti választáson a szocialisták listavezetője is lesz, sok mindenről beszélt a műsorban. Főként magát fényezte, és természetesen közben a szokásos baloldali mantrát is hallhattuk tőle, a gonosz kormány szorításában is nagyszerűen működő önkormányzatokról. Mint egy törpepárt politikusa, beszélt az összefogás fontosságáról is, de ezúttal egy kicsit más aspektusból, mint azt korábban Kunhalmi Ágnestől, a párt társelnökétől hallhattuk.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tüttő Kata gyakorlatilag felmondta a Gyurcsány-tervet:

„Szavazó nélkül nincs politikai párt és nincs politikus, a szavazóink hangja nagyon egyértelmű, egy ellenzéki közösséget, egy erős ellenzéket akarnak látni, nem sok kis pártot, hanem egy alternatívát, amely képes együttműködni és egymással kormányozni.”

A szocik régi-új favoritja többször kiverte már a biztosítékot az embereknél, először akkor, amikor a válság kellős közepén, 2021-ben a saját közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy a milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta nyaraláskor. 

Majd azzal hívta fel magára a figyelmet, szintén közfelháborodást keltve, hogy spórolásra, egészen pontosan kevesebb autózásra kérte a budapestieket, miközben ő maga is rendszeresen így közlekedik. De volt, hogy rúdtáncmutatvánnyal szándékozott elkápráztatni a szavazókat.

Most azonban ebben az interjúban a főpolgármester-helyettes színt vallott, elárulta a lényeget, nem kell sok kis párt, egy alternatívára van szükség. Nincs mese, Tüttő megadta magát a DK-vezérnek. 

Összenő, ami összetartozik…

Borítókép: Tüttő Kata érkezik az MSZP rendkívüli tisztújító kongresszusára a budapesti Syma rendezvénycsarnokba 2014. július 19-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.