idezojelek

Ujhelyi váratlan húzása: véresen komolyan veszi Orbán megbuktatását

István nem tréfál.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Koszticsák Szilárd

Ujhelyi István, az MSZP-t elhagyó, ma már független EP-képviselő mindenképpen szeretne valahogy talpon maradni a politikai életben. Legújabb húzása tulajdonképpen trendinek mondható, hiszen ő is beszállt a ruhabizniszbe. Úgy szeretné gyarapítani a YouTube-csatornája nézőinek a számát, hogy az új követők között kisorsol néhány pólót. A Facebook-oldalán buzdítja a híveit, hogy iratkozzanak fel és nyerhetnek egy remekbeszabott Minden rendszer megbukik egyszer feliratú ruhadarabot. 

Forrás: Facebook/Ujhelyi István

Az ötlet nem rossz, de az ilyen direkt árukapcsolás már nem nagyon jön be az embereknek, bár kitudja. Az azonban érdekes, hogy miért lett a baloldalon ilyen népszerű a ruhákkal való ügyeskedés. Nemrég írtunk róla, hogy a baloldali ellenzék miként épít az üzleti politikát az Orbán-gyűlöletre. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bemutattuk, hogy NoÁr a webshopjában milyen drágán méri a pulcsikat és a Telex is pólóárusításba kezdett. Úgy látszik, Ujhelyi is kedvet kapott a ruhabizniszhez, ezzel a húzással bebizonyította, hogy véresen komolyan gondolja Orbán megbuktatását. 

Mindenesetre a ruha az ruha, akárhogyan is nézzük. Lehet, hogy ez előrevetíti a baloldal számára a várható választási eredményt is?

Nomen est omen, azaz a név hordozza a sorsot. Úgy legyen!

Borítókép: Ujhelyi István (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.