idezojelek

Íme a gyáva libsi összekacsintás: Koltai Róbert gyomorforgató viccelődése

Illetékes elvtárs akcióba lendült.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A HírKlikk Puccs című műsorának Koltai Róbert volt a vendége, akivel sok minden más mellett a humorról is beszélgettek. Szóba került természetesen Koltai egyik régi szerepe, az Illetékes elvtárs is. Ennek kapcsán sztorizgatott a Jászai Mari-díjas színész-rendező, aki elmesélte, hogy a baloldali politikusok mindig vették a lapot,  jókat derültek a poénjain. De volt egy valaki, egy politikus, aki, a szavaival élve, nem így tett:

 „nekem is régebben, amikor az Illetékes elvtárs figurája voltam, egyetlen egy ember sértődött meg, de az örökre. Aki bejött velem színpadra és vállalta, hogy az Illetékessel ő beszélget. És még most is elég magas pozícióban van” 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel nem hangzott el név, csak gúnyos utalgatás, a riporter sokat sejtetően csak annyit kérdezett:

 „Ő az, aki egy kicsit alacsonyabb, mint a többiek?”
Koltai Róbert nem válaszolt a kérdésre, csak jó libsi szokás szerint ködösített és kétértelmű választ adott.

„Igen, mert bejött, és hát tényleg akkor vettem észre, hogy én magasabb vagyok, mert általában mindenkinél alacsonyabb. Mi van kispajtás, te akarsz miniszterelnök lenni? Előbb nőjél meg, aztán se te leszel! Így fogadtam.”

Ugyan név továbbra sem hangzott el, azonban a Mandiner leleményesen kinyomozta, hogy már elmesélte a színművész ezt az esetet a Heti Libazsír című műsor egyik korábbi adásában, ahol nevesítette is a politikust: Orbán Viktor. 

Karácsony Gergely főpolgármester is hasonló primitív módon próbált humorizálni korábban, amikor az Economistnak nyilatkozva azt találta mondani, hogy „Orbán alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok”. 

Azt tudjuk jól, hogy a humor is baloldali műfaj, hiszen mindenhez is csak ők értenek. Mi csak bőgatyás, fütyülős barackot szopogató, kurjongató, primitív, magyarkodó bunkók lehetünk.

Most kedves olvasóink megtapasztalhatták, hogy milyen fényes, magas színvonalú és intellektuális is a baloldali-liberális humor. 

Nekünk mindenesetre felkavarodott tőle a gyomrunk. Önök hogy vannak vele?

Borítókép: Koltai Róbert (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.