idezojelek

Rettenetes méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék, szertefoszlott az ördögi terv

A számok nem hazudnak, komoly a gond.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A napokban kijött a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása, amiből kiderült, hogy a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek az elmúlt egy hónapban a baloldali pártok. Az eredmények alapján a Fidesz–KDNP toronymagasan nyerne egy most vasárnapi európai parlamenti választáson. Ez a számok nyelvén azt jelenti, hogy a Fidesz–KDNP listája a szavazatok 47 százalékát szerezné meg egy most vasárnapi európai parlamenti választáson, mely hibahatáron belüli eltérést jelent januári támogatottságához képest (ötven százalék). Ez az eredmény azt jelentené, hogy a kormánypártok meg tudnák őrizni a 2019-ben szerzett tizenhárom képviselői helyüket az Európai Parlamentben.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal keselyűként csapott le a kegyelmi ügyre és az az követő lemondásokra. Azonban jól látszik, hogy nem sikerült profitálniuk az elmúlt hónap történéseiből. A kormány rendkívül jól, higgadtan kezelte ezt a helyzetet, és nagyon gyorsan lezárta az ügyet. 

Szertefoszlott a kormány megbuktatására szőtt Gyurcsány-féle ördögi terv, a számok nem hazudnak.

 

Borítókép: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke és férje, Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Tizenkét héttel később

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.