idezojelek

Szellő István fia az RTL oldalán zúzta porrá apja tekintélyét

Ilyen, amikor szembejön a valóság.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor egy nem várt fordulat bizony jókora kalamajkát okoz, egyfajta zavart az éterben. Köztudott, hogy az RTL Híradó folyamatosan a kormányoldal lejáratásán dolgozik, nap mint nap az ellenzék témáit, véleményét mutatja be. Ennek az erősen részrehajló híradónak az egyik alakja Szellő István. A műsorvezető számos esetben bizonyította, hogy nem véletlenül ő az egyik arca a műsornak. Még 2022-ben, a kampány során azon élcelődött, hogy a konkurens tévécsatorna, a TV2 népszerű műsorvezetői szavazásra és közös kiállásra buzdítottak a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a közelgő választáson. Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni.

Na ez kiverte a biztosítékot Szellőnél, és kikérte magának azzal a megmosolyogtató mondattal: – Újságíró vagyok, nem propagandista. De volt, hogy a vármegyéken viccelődött, gúnyt űzve a nemzeti oldalból.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mandiner szúrta ki, hogy Szellő István és Ádám nevű 22 éves fia közösen adott interjút az Rtl.hu-nak. A beszélgetésben Szellő Ádám elmondta, hogy 2021-ben a Kaliforniai Állami Egyetemen kezdte meg a tanulmányait, később azonban úgy döntött, visszatér Magyarországra. El is mondta, hogy miért:

„Nagyon szerettem kint lenni. Viszont úgy gondoltam, hogy talán az egyetemen nem tanítanak annyit vagy tanítanak úgy, ahogy azt én elképzeltem, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itthon folytatom tovább a tanulmányaimat.”

Szellő fiának a véleménye gyakorlatilag porrá zúzta apja tekintélyét és szakmai munkáját, megmutatta a műsorvezetőnek, hogy mi is az igazság. Ezek után meglehetősen hiteltelen lesz Szellőnek a baloldali ellenzék hazug mantráját a magyar oktatásról papagájként ismételgetni, hiszen a saját fia pont azért jött vissza Magyarországra, mert gyengébbnek ítélte az amerikai oktatást, mint a magyart.

Ilyen, amikor szembejön a valóság.

Borítókép: Szellő István (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.