idezojelek

Bolgár György Gyurcsány kedvéért porig alázta magát

A tények makacs dolgok.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Drágabolgárúr, ahogy a hallgatói szokták hívni, igazi őskomcsi kövület. Egyvalami megkérdőjelezhetetlenül a sajátja mindig: minden körülmények között a mindenkori jobboldal ellen dolgozott. Ő az egyik utolsó mohikán a hithű balosok között. Ma természetesen Orbánt utálja a legjobban. Minden szavával, minden leírt betűjével ezt a célt szolgálja. Legutóbb a Népszavában engedte szabadjára a gondolatait és sietett megvédeni nagy kedvencét, Gyurcsány Ferencet, még olyan áron is, hogy tájékozatlanságot színlelve porig alázza saját magát:

 „Azt állította Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Facebook-oldalán a DK, az MSZP és a Párbeszéd megállapodásáról), hogy »ilyen a stratégiai együttműködés a baloldalon. Gyurcsány jelöltje lesz a főpolgármester-jelölt és Gyurcsány jelöltje lesz a miniszterelnök-jelölt is. Akarjuk ezt? Egy frászt!« Ezzel szemben a tény az, hogy Karácsony biztosan nem Gyurcsány jelöltje, hiszen Gyurcsány sokáig vonakodott támogatni a főpolgármester újraindulását. A közös miniszterelnök-jelöltről pedig majd csak 2026-ban kell megegyezni. Akarjuk ezt? Egy frászt! Sokkal előbb kellene meneszteni az Orbán-kormányt."

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bolgár György véleményével ellentétben a Gyurcsány vezette DK tavaly novemberen közleményben tudatta a közvéleményt arról, hogy választási együttműködési megállapodásokat kötött. Azaz nem indít saját főpolgármester-jelöltet, tehát a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje nem más, mint Karácsony Gergely. Gyurcsány vonakodott támogatni Gergelyünket? Naná, aztán valahogy mindig összefutnak, mint tej a forró platnin. Nem gondolom, hogy Bolgár úr hazudik, csak valamiért szelektív a memóriája. Ideje emlékeztetni őt is és a közvéleményt is: Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc jelöltje. 

Borítókép: Bolgár György (Fotó: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.