idezojelek

A mi kis falunk botrányt okozott, az RTL páros lábbal szállt a keresztényekbe

Szégyen!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldal egyik örök témája a „keresztényezés”. Ennek egyik emlékezetes csúcspontja volt a Tilos Rádióban épp karácsony ünnepének idején elhangzott ominózus mondat, a „legszívesebben kiirtanám az összes keresztényt” jókívánság. A közelmúltban is történt elég kemény kirohanás a keresztények ellen. Ugye, emlékszünk még a DK-s Niedermüller Péter vérlázító szavaira az ATV műsorában:

 „Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonban rájöttek a baloldalon, hogy ha körmönfontabban, ravaszabbul támadják a keresztényeket könnyebben elérik gonosz céljukat. Ezért például humoristákon keresztül, szórakoztató műsorokon át egészen a népszerű, populáris tévésorozatokig könnyeben tudják megjeleníteni a káros, keresztény lejárató ideológiájukat. Erre az ördögi tervre most húsvétkor az RTL szolgáltatott megcáfolhatatlan, botrányos bizonyítékot.  A mi kis falunk című sorozat legutóbbi epizódja – véletlenül pont húsvétra időzítve – arról szólt, hogy Pajkaszeg plébánosa egy sztriptízbárba megy segítő szándékkal, ahol aztán különféle bonyodalmakba kerül ledér hölgyekkel. Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett. Ha véletlen volt, akkor az a baj, mert illett volna erre figyelni, ha pedig szándékos, akkor mélységesen szégyellheti magát az egész RTL.

Borítókép: Pajkaszeg plébánosa a sztriptízbáran (Forrás: RTL/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.