idezojelek

Dobrev Klára megfenyegette a magyarokat

Meglepő videót osztott meg.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2024. 03. 29. 6:30

Csütörtökön bejelentették azt, amit a Magyar Nemzet egy héttel ezelőtt megírt már: 2024-ben és 2026-ban is közösen indul a DK, az MSZP és a Párbeszéd. A bejelentés értelmében a három párt közös listán fog indulni a június 9-én tartott európai parlamenti választásokon. Az, hogy együtt indul a három baloldali alakulat, azon túl, hogy mentőövet biztosít az MSZP-nek és a Párbeszédnek, nem bír különleges hírértékkel.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkal érdekesebb, hogy Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője a TikTok-csatornájára feltöltött egy meglepő tartalmat. Elmesélt egy történet arról, hogy szokott-e izgulni a fellépései, beszédei előtt:

„(…) Polgármesterjelölteket mutatunk be, az ellenzék polgármesterjelöltjeit szerte az országban, és azt kérdezte tőlem az egyik polgármesterjelölt pár perccel a fellépés előtt, hogy izgulok? Mondtam neki, hogy persze. Minden alkalommal izgulok, és ez olyan jó. Mert ettől nem dőlök hátra, nem kényelmesedek el. Mint a híres színészek, azt szokták mondani, hogy aki már nem izgul a fellépés előtt, az hagyja is abba. Úgyhogy én még sokáig folytatom.”

A kedvesnek szánt sztori pont az ellenkező hatást váltotta ki, mint amire eredetileg szánták a Gyurcsány-párt spindoktorai. Nem közelebb hozta Dobrev Klárát a választókhoz, hanem sokkal inkább fenyegetésnek hangzottak a szavai: – Úgyhogy én még sokáig folytatom, zárta mosolyogva a videóját Dobrev. Pont ez volt az az információ, ami a magyar emberekre ráhozta a frászt. 

Talán jobb lett volna csendben maradni.

Borítókép: Gyurcsányné Dobrev Klára (Fotó: Mirkó István)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.