idezojelek

Fekete-Győr András ismét a mélybe lökte a Momentumot

Jobban tette volna, ha csendben marad.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Momentum bukott elnöke volt az ATV Szigorlat című műsorának a vendége, ahol összehordott hetet, havat. Fekete-Győr András elmesélte, hogy a top 3 legtisztább kezű önkormányzat közül kettő momentumos, az egyik Terézváros, a másik Józsefváros. Ezeket a statisztikákat a K-Monitor és a Transparency International fabrikálta, tehát helyén kell kezelni őket, hiszen se seri, se száma a kétes ügyeknek ezekben a kerületekben. Fogyóban lehetnek a szavazatok is, hiszen például a VIII. kerületben Pikó András a kerületben élő külföldiek szavazatára hajt. Nem csoda, hiszen Józsefváros hangos a politikai botrányoktól, így az elveszített szavazók pótlására kapóra jönnének a külföldi voksok. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt nem csak Józsefváros polgármestere vette észre; ahogy a Magyar Nemzet megírta, külföldi szavazóknak tartott fórumot a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület. Az eseményen előadást tartott Karácsony Gergely főpolgármester is, a látogatók között volt Pikó András, a VIII. kerület és Soproni Tamás, a VI. kerület polgármestere. Úgyhogy ennyit a példásan dolgozó momentumos önkormányzatokról.

Fekete-Győr azonban nem állt meg itt és elkezdte fényezni a pártját, mondván a Momentum egy családbarát Magyarországot szeretne. Emlékezetes, hogy Fekete-Győr szavaival ellentétben a Momentum nem szavazta meg a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényt, ráadásul a Brüsszelbe küldött magyarellenes Donáth–Cseh-duó rendszeresen támadta miatta a kormányt, amiért aztán befagyasztották az uniós pénzeket.

Az már csak hab a tortán, hogy az a Fekete-Győr beszél családbarát Magyarországról és prédikál erkölcsi magaslatokból, akit elítélt a bíróság, másodfokon egy év börtönbüntetést kapott felfüggesztve, amiért egy 2018-as demonstráción füstgránáttal dobálózott. Milyen példa lehet a gyerekeknek a Momentum korábbi elnöke, aki a saját tetteiért nem vállalja a felelősséget és nem mond le? 

Semmilyen, illetve pont olyan, mint az egész pártja, amitől a jóisten óvja meg Magyarországot! Fekete-Győr korábbi szánalmas nyilatkozatai után ezzel a megszólalásával ismét a mélybe lökte a pártját, tovább rombolta a Momentum hitelét.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.