idezojelek

Gigantikus méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék

A magyarok világosan elmondták a véleményüket.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2024. 03. 22. 7:30
Fotó: Mirkó István

A közelmúltban több európai vezető politikus is csatlakozott Emmanuel Macron francia elnök háborús retorikájához, mely szerint az európai országok katonák küldésével támogassák Ukrajnát Oroszországgal szemben. A magyarországi baloldal álláspontja semmit sem változott, továbbra is a háború pártján állnak, miközben a kormánypártok azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat szorgalmaznak. A baloldali képviselők hozzászólásaiból az is világossá vált, hogy a parlamentben elutasítják a Fidesz–KDNP által benyújtott békepárti határozati javaslatot. A Gyurcsány-párt és maga Gyurcsány Ferenc is hangzatos nyilatkozatokban követelte Ukrajna katonai támogatását, de Márki-Zay katonákat is küldött volna a csatatérre, Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője és Berg Dániel – a szintén momentumos EP-képviselő Cseh Katalin férje – a háború kirobbanása után néhány nappal katonai segítségnyújtást sürgetett Ukrajnának. 

Egy frissen publikált kutatásból világosan kiderül, hogy a magyar emberek nem kérnek a háborúból, a béke oldalán állnak.

A magyarok 86 százaléka ellenzi, hogy az európai országok katonái vagy NATO-katonák harcoljanak Ukrajnában – derül ki a Századvég márciusi közvélemény-kutatásából, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Azt sem mondhatják a baloldalon, hogy az emberek tudatlanok, mert a válaszadók 77 százaléka hallott arról, hogy Emmanuel Macron és más uniós politikusok, valamint ukrán vezetők is Európa katonai beavatkozását sürgették az orosz–ukrán háborúba.

Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a baloldal nem a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, sőt tudatosan szemb megy a saját nemzetével, ha a háborúpárti nemzetközi hisztéria úgy kívánja. Ezúttal is egy gigantikus méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék. De hiába a kijózanító nyakleves, nem változtatnak véleményükön, hiszen kilóra megvették őket.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.