idezojelek

Hatalmas titkot rejtett Pankotai Lili naplója

A hülyeség ragadós.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Polyák Attila

A nemzetközi baloldal mindent elkövet, hogy Magyarországon is átvegye a hatalmat. Ezért belekapaszkodnak minden olyan dologba, percemberkébe, aki rosszat mond a kormányról és Orbán Viktorról. Ezek a figurák a nyugati médiában jelentős mértékben promotálva, futtatva vannak. Ez a helyzet Pankotai Lilivel is. A Mandiner számolt be arról, hogy a Kometa nevű francia lap most kiadta Pankotai Lili naplóját. A naplóban az aktivista a következőket jegyezte le

Az Orbán-kormány fenyegető leveleket küld a tiltakozó tanároknak, még el is bocsátja őket, néhányan pedig felmondanak. A fele a következő öt-tíz évben nyugdíjba megy. Ha semmi sem változik, az oktatási rendszer nagyrészt tönkremegy. Ma Pécsett tüntetek. Sokadszorra hallom a tüntetők követeléseit. Mindenkinek elege van ebből a kormányból.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban megírtuk, hogy Pankotai Lili a magyar Greta Thunberg. A baloldal mindig a nemzetközi sémákat igyekszik követni, így sikerült megalkotniuk Greta Thunberg magyar alteregóját. A svéd mintaaktivista sem a legélesebb kés a nemzetközi baloldal fiókjában, de a magyar változat még őt is alul múlja. Kicsit sárgább, savanyúbb, de legalább a mienk. Pankotai, a káromkodásairól, rendbontásairól ismertté vált civil aktivista mindenhez is ért. 

Naplójából kiderül, hogy mindenkinek elege van a kormányból.  A keresztényellenes kirohanásoktól sem visszariadó szélsőbaloldali aktivistát és az őt futtató baloldali médiát láthatóan nem béklyózzák a tények, hiszen úgy írnak le és idéznek tőle ilyen nyilvánvaló blődségeket, hogy közben hazánkban immár negyedik alkalommal győzött Orbán Viktor kétharmados többséggel. Tehát így van elege mindenkinek a kormányból.

Sokkal inkább az a helyzet, hogy a Pankotai Lilihez hasonló, tájékozatlan, hazug figurákból és az őket előszeretettel népszerűsítő baloldali médiából lett elege a magyar embereknek. 

Így áll a dolog, ez a helyzet Lilivel és az ő titkos naplójával.

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Polyák Attila)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.