idezojelek

Magyar Péter vérlázító tettére cinkos hallgatás a baloldali válasz

Szégyen!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2024. 03. 28. 21:10

Varga Judit volt igazságügyi miniszter családja igazsága és védelme miatt adott interjút Hajdú Péter Frizbi című műsorában. Egész egyszerűen meg kellett szólalnia, mert Magyar Péter nem hagyott neki más lehetőséget.

Varga Judit a műsorban részletesen beszámolt a Magyar Péterrel 13 éven át tartó kapcsolatukban történt verbális, s olykor fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is. 

A megrázó interjút egy szűk baráti társaságban néztük, és amikor megcsillantak a könnyek ennek az erős asszonynak a szemében, a gombóc bizony az én torkomban is ott volt, és a barátaim szemében is láttam ugyanazt a szomorúsággal átitatott tehetetlen dühöt, amit én is éreztem a dermesztő hatású videó láttán. Némán hallgattunk hosszú percekig, míg meg tudtunk újra szólalni. Ez a természetes reakció, ha az ember ilyen dolgokat hall. 

De sajnos nem mindenkinek. 

Vannak ugyanis olyan emberek, és itt most nem a vigyorgó szmájlikkal tüntető trollhadseregre gondolok, hanem azokra a véleményformáló, megmondóemberekre, akik eddig harcos jogvédőként exponálták magukat és hangosan léptek fel az erőszak minden formája ellen. Most hallgatnak. Hol vannak a nőjogi szervezetek? Hol vannak a liberálisok, akik egymást túllicitálva tolongtak kimondani a véleményüket az áldozatok védelmében? 

Gulyás Márton vendége volt Török Gábor a Partizánban a Frizbiben elhangzott megrázó beszélgetést követően. Lazán átsiklottak azon a sok szörnyűségen, amiket Varga Judit őszintén elmondott. Talán még egy fél mondat erejéig sem foglalkoztak a konkrét abúzusokkal. Sokkal inkább azzal foglalkoztak, hogy Magyar Pétert minél magasabbra emeljék. 

Szégyen! 

Azt szokták mondani, hogy vétkesek közt cinkos, aki néma. Ez most hatványozottan igaz. Aki ezek után Magyar Péterrel bárminemű közösséget vállal, az hatalmas hibát követ el és meg fogja bánni. 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!
 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.