idezojelek

Bródy János fogcsikorgatva, partizánként harcol a fideszesek ellen

Tini a lázadó.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Az utóbbi időben nagyon keveset hallottunk Bródy Jánosról. A baloldal megmondóemberévé silányult énekes, dalszerző azóta nem nagyon hallatott magáról, hogy a felesége elindult a választáson a baloldal jelöltjeként az ötödik kerületben Juhász Péter csapatát erősítve, ahol nem szerzett mandátumot.

Fotó: Képernyőfotó - Választás.hu

Talán ezért, talán más okból Bródy mostanában partizánakcióba kezdett a Facebookon. Különböző, jobboldalhoz köthető bejegyzések alá, random módon odateszi kommentként az egyik zeneszámának YouTube-linkjét. Legutóbb Orbán Viktor egyik posztjánál tűnt ez fel, de rendszeresen előfordul számos más bejegyzésnél is.

Forrás: Képernyőfotó - Facebook

Huth Gergely korábban a Magyar Nemzetben jegyzett egy publit Mező Gábor nemrégiben megjelent A kultúra megszállása című nagyszerű könyvéről, amelyben a következőket írta Bródyról: 

„[…] Korántsem volt olyan ártatlan, ügyefogyott káder, hiszen szakszervezeti vezetőként az 1981-es tatai rocktanácson Aczél György kultuszminiszter embereitől lényegében Nagy Feró és az »elhajló« rockzenészek betiltását követelte. Ami nem meglepő, hiszen a nagy hivatásos lázadó akkoriban Koncz Zsuzsával és Zoránnal az Országos Béketanácsban és KISZ-rendezvényeken tüsténkedett.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Talán akkor kellett volna lázadozni, nem pedig most büszkén posztolgatni az oda nem illő zeneszámait a különböző jobboldali bejegyzések alá. Ha ez ma a lázadás, akkor nagyon ciki, ha pedig ez a partizánakció a potya kattintásokért megy, akkor nemcsak ciki, de végtelenül szánalmas is.

Borítókép: Bródy János énekes, zeneszerző Koncz Zsuzsa budapesti sajtótájékoztatóján 2016. november 8-án. Az énekesnő Vadvilág címmel elkészítette negyvenedik stúdióalbumát, amelyet 2017. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatott be (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Gyurcsányné hazudott és rágalmazott

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.