idezojelek

Szikora Róbert odacsapott a balosoknak és hitet tett Orbán Viktor mellett

Ezt nem teszik ki az ablakba.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Kontextus YouTube-csatornáján Szikora Róberttel beszélgetett Andor Éva. A sokrétű, számos témát érintő interjúban az az R-Go együttes alapítója és sztárja őszintén beszélt a hitről, a szeretetről, Erdős Péterhez, a popcézárhoz fűződő viszonyáról, de az is szóba került, hogy miért vitték be az első zenekarát a 70-es években a rendőrök.  A politikáról és a közéletről is esett szó a műsorban, ahol Szikora kendőzetlenül mondta el a véleményét, odacsapott a balosoknak és kiállt Orbán Viktor békepárti politikája mellet:

„Van egy megválasztott magyar miniszterelnök, aki azt mondja, ne legyen háború.[…] Nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali, sem középső, én egy magyar ember vagyok. […] Ha van ebben az országban egy ember, aki azt mondja, amit belülről a józan ész nekem diktál, hogy az a jó út, ha van egy ilyen vezető, azzal egyet tudok érteni, és ha azt Orbán Viktornak hívják, akkor hívják Orbán Viktornak. […] Külföldi nyelven patrióta vagyok."

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű zenész elmesélte, hogy a nyugati világ rossz irányba halad, szerinte az a jó irány, amit Magyarország képvisel.

Fontos beszélgetés, ajánlom megtisztelő figyelmükbe.

Borítókép: Szikora Róbert (Fotó: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.