idezojelek

Bulvárbalhé: Hujber Ferenc nagyon keményen kiosztotta Nagy Ervint

Magyar Péter cimborája ezt nem teszi ki az ablakba.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Hevesi Tamás podcastsorozatának volt a vendége Hujber Ferenc. A sokrétű, számos témát érintő beszélgetésben a régen látott színész fenegyerek nem hazudtolta meg magát, őszintén beszélt az életéről. Az egyik legérdekesebb része az interjúnak az volt, amikor Hujber Magyar Péter legjobb cimborájáról, a baloldal egekig magasztalt színészéről, Nagy Ervinről beszélt:

Emlékszem az volt az életem legnagyobb sértése, amikor azt mondták nekem, hogy figyelj, ha ezt a szerepet elvállalod, akkor olyan lehetsz, mint a Nagy Ervin. Soha nem akarok olyan lenni, mint ő ebből a Katona József-es, fejtsük meg a világot státusban… Nem, én szabad akarok lenni. Én jobb színésznek tartom magam, mint Ervin, de legalább az a státus. […] Nagy Ervin az én első filmemben volt a mellékszereplő, ő volt az egyik börtönőr.

@hevesitamas_hivatalos Hujber Feri sokak fejében egy őrült, kiszámíthatatlan, csapongó figuraként él, amit őszintén megértek, hiszen sokat tett ezért, hogy így létezzen a köztudatban! 😌 …viszont különc magatartását, humorát régóta ismerem és kedvelem, ezért úgy éreztem, hogy meg kell hívjam az idei Nyerő Páros egyik versenyzőjét az ismét Magyarországon szinkronszínészként és színészként dolgozó cimborámat, tartsatok velünk!🥰🎈#hujberferi #hevesitamáspodcast #hevesitamaspodcast #hallgasshazait #hallgassmagyart #HevesiTamásPodcast #hevesi #hujberferenc ♬ eredeti hang - Telegdy Dániel

Hujbernek annyiban mindenképpen igaza van, hogy Nagy Ervint a baloldali, liberális média egyfolytában nyomja. Szinte napi szinten készül vele interjú, szólaltatják meg különböző témákban, de minden megszólalása a kormány gyalázásában végződik. Amióta Márki-Zay Pétert lecserélte a másik Péterre, a diszkóbotrányáról elhíresült Tisza-elnökre, azóta még több szerepet kap a baloldali médiában.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Illetve a másik fontos szegmense a mondandójának az, hogy a hatalom szándékosan cenzúrázza őt. Mindeközben ő és a felesége, a szintén színészként tevékenykedő Borbély Alexandra valósággal dúskál a munkában. Borbély továbbra is a Katona József Színház oszlopos tagja, Nagy Ervin pedig ugyan felmondott a Katonában, de számos szerepét megtartotta, az RTL pedig folyamatosan munkával látja el, és számtalan színházban lép fel vendégművészként.

Hujber Ferenc Nagy színész kollégája, ő mondta el ezeket a dolgokat Hevesi podcastjében a baloldali színészről. Annyi bizonyos, hogy ezt a vaskos véleményt nem teszi majd zsebre Magyar Péter újdonsült cimborája.

Zajlik az élet.

Borítókép: Hujber Ferenc és Nagy Ervin (Forrás: MN-montázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Donald Trumpot lelövik, ugye?

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Terrorháború új szakaszban

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

A kulturális megmaradás luxusa

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyar Péter nagy hibát követett el

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.