Egy valóban rémisztő képződmény: Niedermüller Péter

A Jobbik feladja egykori náci nézeteit, cserébe viszont egy kissé bebarnul a DK.

2021. 02. 17. 8:30
null
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ülök a fotelben és nézem ezt a Niedermüllert. Hát ez tényleg egy rémisztő képződmény, mi tagadás! Mióta el kell viselnünk közéleti jelenlétét, azóta sunyiságok, hazugságok, rágalmazások, magyarellenesség, uszítás meg effélék szegélyezik a politikai temetőbe vezető, restellni való útját. Pedig minő kurta politikusi karrier! S minő meglepően sok baklövés!

Még nem volt közéleti figura, amikor már úgy viselkedett, ahogy az egy igazi DK-s politikushoz illik. Professzorhoz méltatlan módon, keddről szerdára, az éj leple alatt lépett meg 2004-ben munkahelyéről, a Humboldt Egyetemről, mondván, a végét járja, súlyos beteg. Az igazság ezzel szemben az, hogy adósságba verte magát az egyetem és kollégái rovására. A Humboldt a kommunista világ Oxfordja volt, amit 1949-ben szovjet nyomásra újraalapítottak, eltörölve száznegyven éves múltját. A balos szellemiséget aztán nem kellett levedlenie a rendszerváltást követően sem. Miért is kellett volna az überliberális Berlinben?

A rémisztő képződmény csatornái ebbe a közegbe vezetnek, ezt mi sem fejezi ki jobban, mint az, hogy Horn Gábor, illetve John Emese apósa. Mindkét rémisztő képződmény meghatározó szadeszos politikusként ott ártott Magyarországnak, ahol tudott. Emlékeznek, a szadisoknál a párton belüli házasság szinte kötelezőnek számított, amely szokást a komcsiktól vették át?! Mert a libernyákok is komcsik ám, a velejükig. Sőt, komcsibbak a komcsiknál, a maoizmusukkal. Mindenesetre a belterjes kiházasítás hagyománya megmaradt a Niedermüller famíliában.

Politikai ámokfutása pedig úgy indult, hogy a fő ámokfutó, Fletó magához emelte – hasonlót a hasonlóhoz –, s lett politikai tapasztalat nélkül a DK alelnöke 2011-ben. 2014-ben aztán mehetett az egyik megnyert brüsszeli helyre, mert főnöke nem óhajtott eltávolodni boszorkánykonyhájától, ahol az összellenzéki moslékkoalíció elixírjét kevergette. Egy marék kommunizmussal, egy marék fasizmussal. Vélhetően József Attilát olvasott: „Talán dünnyögj egy új mesét, / fasiszta kommunizmusét”. Böszme elvtárs tán nem tudja, hogy zseniális lírikusunk cseppet sem volt zseniális a politikai éleslátás terén.

Az ellenben tény, hogy megfelelő embert küldött megfelelő helyre a rémisztő képződmény személyében, hiszen Soros megbízható szövetségeseinek listáján hamarosan ott virított a neve. Mert független. Például szülőhazájától. Így aztán uniós képviselőként rekedtre rikácsolta magát, hogy hazánk a határzár miatt elessen az EU-s jusstól.

„Nem csinálok magamból bohócot” – indokolta 2019-ben, miért nem indul az önkormányzati választásokon. Így lett Erzsébetváros polgármestere. Mert főnöke, Fletó úgy döntött, az EU-s képviselői hely Dobrevát illeti.

Bohócként rémisztőképződményezte le a keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket az ATV-ben, ahol a műsorvezető a függetlenség nevében nem ágált az ocsmány kirekesztés ellen. Szintén bohócként észre sem vette, hogy irodája közelében bitcoinbányászatot folytatott pártbéli elvtársa, a polgármesteri hivatal villanyszámlájának kontójára. Bohócként aztán megbízta az ügyvédi kamara által felfüggesztett Czeglédy Csaba cégét, a Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodát, adjon már tanácsokat 29 milláért. Bohócként elkonfiskálta a VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola számára felújított épületet, hogy kifizesse vele a költözés előtt nem sokkal bejegyzett Freeszfe Egyesületet. Ezzel nyilvánvalóvá téve a liberálmarxista propagandisták által lehazudottat, miszerint az SZFE-hallgatókat bábként használták a kormányellenes tüntetéseken a popovicsisták. (Állítólag ősszel kivonulnak a zeneiskolából.)

A bohóc legújabban mint derék náci igyekszik kiebrudalni székházából Európa egyetlen zsidó tévéjét, a Breuer Péter vezette Heti TV-t.

Na ja, Fletó moslékkoalíciójában a Jobbik feladja egykori náci nézeteit, múltjából kiradírozva Kulcsár cipőbe köpését a Duna-parton, Gyöngyösi listázását a zsidó származású képviselőkről, Roy súlyos testi sértését, Szávay hencegését, hogy megvert egy zsidó nőt, Jakab antiszemita megnyilvánulásait, Mirkóczki holokausztrelativizálását, Nunkovics orrpúderozását, Bíró judapestezését. Cserében viszont egy kissé bebarnul a DK. Eme fontos feladatra ki is lenne rátermettebb, mint a rémisztő képződmény.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.