Folytatódik a balliberális ellenzéki agymenés

Igazmondásra akkor sem képesek, amikor kérdeznek.

Juhász Attila
2020. 05. 26. 18:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajon mihez kezd majd a mi „drága” ellenzékünk – tettük fel magunknak a kérdést akkor, amikor Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a magyar kormány május végén vissza tudja adni a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást.

A választ most megkaptuk.

A DK keddi állásfoglalása így hangzott: „Orbán kisrészt belátásból, nagyrészt gyengeségből és gyávaságból döntött úgy, hogy a kormány visszaadja a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást.”

Arra azonban már nem tért ki tájékoztatóján Barkóczi Balázs, a párt szóvivője, hogy a Gyurcsány-párt szerint a miniszterelnök döntésében hány százalék a „kisrész” és mekkora hányadot képvisel a „nagyrész”. Pedig ezektől a „matematika zseniktől” talán azt is elvárhattuk volna, hogy számokkal támasztják alá újabb agymenésüket.

Hiszen azt soha, senki nem mondta, hogy a különleges jogrend időkorlát nélkül, örökké tart majd, ezt a hazugságot kizárólag azok a balos, balliberális „elvtársak” és „pajtások” terjesztették, akik most saját mellüket döngetik, hogy ők akadályozták meg az „orbáni diktatúra kiépülését.”

A dolog egyébként meglehetősen egyszerű: a felhatalmazást a kormány azért adja vissza a Parlamentnek, mert a járványügyi helyzet javulása ezt immár lehetővé teszi. Aki pedig mást állít, az egyszerűen nem mond igazat.

Őszöd óta azonban pontosan tudjuk, hogy ők igazmondásra akkor sem képesek, amikor kérdeznek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.