Fordulat: kampányt indított az ellenzék a regisztráció ellen

Ismét más irányt vett az ellenzéki kommunikáció: tegnap még regisztrálásra buzdítottak, ma már a regisztráció eltörlését követelik.

2021. 04. 10. 16:02
null

Ismét más irányt vett az ellenzéki kommunikáció: tegnap még regisztrálásra buzdítottak, ma már a regisztráció eltörlését követelik.

Néhány nap telt el azt követően, hogy az ellenzék megosztotta az internet nyilvánosságával azt a videót, amelyben arra bíztatják az embereket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat. Nem bírták sokáig most sem, hogy kitartsanak a legújabb álláspontjuk mellett.

Ma ugyanis megszületett az a közös közleményük, amelyben azt szorgalmazzák, hogy a kormány törölje el a koronavírus elleni oltásokra szóló regisztrációt. A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd Karácsony Gergellyel karöltve most a regisztrációt kezdte el támadni. Azt a regisztrációt, amely alapján a háziorvosok oltásra hívják a jelentkezőket. Szerintük nincs szükség regisztrációra, elég lenne felmutatni a TAJ-kártyát, mert ezzel nagymértékben növelhető lenne az oltást igénylők száma.

„Jelentkezzenek, regisztráljanak! Tudják, vigyázni kell magunkra, és vigyázni kell egymásra” – mondja Gyurcsány Ferenc a minap készült videóban, amely most is elérhető több csatornán. „Regisztrálj az oltásra, hogy minél előbb nyithassunk!” – hirdeti a Momentum a Facebook-oldalán, míg néhány blokkal feljebb ma megjelent az új szöveg: „Közös ellenzék: Töröljék el a regisztrációt!”

Az ember csak kapkodja a fejét, ezek szerint megint változott az ellenzéki irányvonal. Ha nem élet-halál kérdésről lenne szó, akkor csak legyintenénk. A következetlenségük viszont veszélyezteti az emberek életét. Mert most sem tesznek mást, mint elbizonytalanítják az embereket a regisztrációtól. Szerintük többen bizalmatlanok a kormány által működtetett internetes oldallal szemben. Ezzel a szöveggel azonban éppen ők keltenek bizonytalanságot, és terelik el a veszélyben lévőket a regisztrációtól és így az oltás lehetőségétől. Mindezt azt követően, hogy szorgos munkával elkezdték eltörölni a vakcinaellenes múltjukat. Ez utóbbi nemcsak azért nem sikerül, mert az internet sem felejt, hanem azért, mert most újra szembe mennek saját magukkal. Tegnap még regisztrálásra buzdítottak, ma a regisztráció eltörlését követelik.

Ha ennyire felelőtlenek az ellenzéki szerepben, mi lenne, ha kormányon lennének?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.