Megint jönnének, megszorítanának és sarcolnának

A Gyurcsány-csapat tagjának nem tetszik az ingyenes parkolás.

Juhász Attila
2021. 05. 06. 18:47
GYURCSÁNY Ferenc
Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, frakcióvezetõje felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a gyanútlan felhasználó a Facebook közösségi oldalon nézelődik, időnként egészen elképesztő bejegyzésekre is bukkanhat. Az egyik ilyet egy bizonyos Kovács Alex Gábor nevű illető tette ki hivatalos oldalára, aki egy Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP színekben politizáló, Budapest V. kerületi önkormányzati képviselő és magát a Tiéd a Belváros ellenzéki frakció vezetőjének nevezi.

A balliberális figura a Telex nevű portál egyik, az Operatív Törzs tájékoztatójáról szóló cikkét osztotta meg, kommentként pedig ezt írta: „Meccsre ki lehet menni, étterembe be lehet ülni, a „nyunyókát” be lehet vinni a bölcsibe. De mi lesz az ingyenes parkolással? Mikor tűnik el végre a parkolási káosz a Belvárosból?”

A belvárosi balos ember leginkább azt kifogásolja, hogy az Orbán-kormány továbbra is fenntartja az autósok számára az ingyenes közterületi parkolás lehetőségét, ergó nem sarcolja ezzel, az egyébként valódi szolgáltatást nem nyújtó díjbeszedéssel a polgárokat.

A poszthoz írt hozzászólásokból ugyanakkor mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy az ingyenességgel nem jár együtt a szabad parkolóhelyek számának csökkenése, a kommentelő autósok túlnyomó része azt írta, hogy könnyedén leparkol és egyébként is örül a könnyítésnek, a parkolási díjakat pedig egyszerű pénzbeszedésnek tartja.

A sok kommentből íme a legfrappánsabb:

„Árulja már el legyen szíves, miért is kellene visszaállítani a fizetős parkolást?! Abszurdum, hogy fizetek olyasmiért, amiért nincs szolgáltatás. Mindössze annyi, hogy megálltam és máris közel 500 ft óránként? Inkább megyek három kört, és találok helyet, minthogy fizessek. Ilyennel kampányol, és csodálkozik, hogy a népszerűsége a fasorban sincs?!”

– szedte le a keresztvizet Kovács Alex Gáborról az egyik Facebook-felhasználó budapesti lakos.

Az biztos, hogy ezzel újabb, a Gyurcsány-listához tartozó politikus bizonyította be, hogy számukra az emberek érdeke egyáltalán nem fontos. Ebben az országban valahogy mindig a jobboldal az, amely könnyít a terheken, a balliberálisok pedig sarcolnak.

És ez mindaddig így is lesz, amíg vezérük nem más, mint a megszorítások bajnoka, a nadrágszíjak meghúzásának nagymestere, az Őszödi böszme!

Nem kell félni, nem fog fájni?

A borítóképen: Gyurcsány Ferenc felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Meccsre ki lehet menni, étterembe be lehet ülni, a „nyunyókát” be lehet vinni a bölcsibe.

❓ De mi lesz az ingyenes...

Posted by Kovács Alex Gábor on Tuesday, 4 May 2021

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.